perjantai 23. toukokuuta 2014

Keväiset peltokuvat

Tuntuu hassulta heittää näitä esille tänne blogiin muutamaa viikkoa myöhemmin, koska luonto on muuttunut niin radikaalisti tässä ajassa. Kuvauspäivänäkin oli lämmin ja kaunis auringonpaiste, muttei sentään niin kova helle ja kuumuus kuin näin toukokuun lopulla Iisalmessa on vallinnut. Ansku tuli mukaamme kuvaamaan järvimaisemaa taustalle, kun minä ratsastin Venta-tammallani. Suuhun valikoitui tammalle pelhamit, sillä nämä olivat sen ensimmäiset peltoratsastukset pitkään, pitkään aikaan. 

Tallimme on kyllä hevoskuvaajan paratiisi; järveä, kauniita luontomaisemia, tasaista peltoa ja läheisyydessä isoja maastoreittejä, joiden tausta on.... upea. Venta on kaiken kokenut linssilude, joka ei ylläty vaikka kuvaaja joutuisi olemaan vähän erikoisemmassa paikassa. Minä puolestaan onnistun taikomaan kasvoilleni kuviin aina todella hämmästyneen, pelokkaan tai tuskaisen ilmeen. :D missä ne hymy ja hyvät poseerausasennot ovat hevosen selässä ollessa??







Venta toimi paremmin kuin hetkeen, ja pääsin toteuttamaan sen kanssa mm. ensimmäistä kertaa yhteiselomme aikana laukkaväistöä. Muutenkin Ventan laukka on parantunut huomattavasti esimerkiksi vuoden takaiseen verrattuna. Nyt sitä voi alkaa ratsastamaan, kokoamaan ja lisäämään. Anskun innoittamana haluan kyllä lähitulevaisuudessa kokeilla kangeilla - tällekin kerralle totta kai kuvaideat ovat jo valmiina... ;)








3 kommenttia: