torstai 4. heinäkuuta 2013

Kotikenttälaiskotus

Eilen toteutin villiä ideaani laskea 1,5kk seisonut hevoseni irti kentälle vähän humputtelemaan ennen perjantain klinikka-aikaa. Jännäsin sormet ristissä, että eihän se niin kutsutusti kilahda vapaudestaan ja kentänaitojen tuomasta turvasta ja hajota itseään kovin pahasti. Mutta kuinkas sitten kävikään... Niin laiska, vetelä ja pystyyn hyytynyt tammani kävi piehtaroimassa ja sen jälkeen vain kaikessa rauhassaan lompsi ympäri kenttää. Sain sen pitkän maiskutuksen, patistamisen ja ajamisen jälkeen ottamaan 3 askelta ravia, jonka jälkeen totesin tämän leikin olleen tässä.


En löydä sanoja kuvaamaan kuinka kaunis tammani onkaan..

Jokaisen Grand Old Ladyn tulisi harrastaa säännöllisesti aamujumppausta


Tässä on villein toimintakuva eilispäivältä...
Ventan virallinen passikuva kesältä 2013
Tämä kuva on teknisesti onnistunut ja olisi varmasti yksi parhaimmista kuvista hevosestani, mutta paksu hiekkakerros valitettavasti pilaa kuvan tunnelman
Huomenna ajellaan Ouluun kuulemaan tuomio Ventasta ja onko sen vaivat parantuneet. Vai pahentuneet. Iik.

3 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, taas kerran! :) Tsemppiä huomiselle!

  VastaaPoista
 2. hieno hevonen sulla? mitähän rotua?:)


  http://rambojaemmi.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ventan rotu on kaikille mysteeri, siinä on arvailtu olevan orlovia, lämminveristä, friisiläistä ja vähintäänkin muulia sen ollessa välistä niin itsepäinen.

   Villeimmät rotuveikkaukset menevät aina suomenhevosesta shetlanninponiin, mutta hyvin tuo roduttomanakin päiviään viettää. :)

   Poista