sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

12.-13.7.2014 Kansallinen este, Kuopio

Allekirjoittaneella alkoi tänään neljän kirjaimen mittainen rakkausasia: L-O-M-A
Kolme viikkoa vapautta. <3

SWB-ruuna Charlie Brown
oldenburg ruuna Runaway
mecklenburg tamma Danelly
Loman kunniaksi suunnistin kalakukkokaupunkiin kuvaamaan kansallisia esteratsastuskilpailuja. Minun piti olla paikalla molempina päivinä klo 9.00, mutta yövuoroviikonloppu vaati veronsa herätessäni lauantaina vasta reilusti iltapäivän puolella. Päätin kuitenkin lähteä kilpailuihin, joka osottautui turhaksi reissuksi: saavuin juuri 45min kestävän tauon alkuun, aurinko loi jyrkkiä ja tummia varjojaan hevosiin. Armoton sivuvalo ja miltei pikimustat hevoset (rekisteriin niille oli merkitty väreiksi kaikkea aina kimosta rautiaisiin) eivät inspiroineet jäämään. Lauantaina kuvasin vain luokan 4 (ja muutaman ratsukon luokan 3b lopusta).

Sunnuntaina jätettyäni yöunet väliin pääsin paikalle heti kilpailujen alkuun. Pilvinen taivas takasi tasaisemman valon kuin lauantaipäivänä, mutta välistä harmaa taivas sai kuvista epämääräisen harmaita, joka tuskastuttaa kuvankäsittelyvaiheessa. Viikonlopun aikana sen huomasin entistä konkreettisemmin: uskollinen runkoni on tulossa tiensä päähän. D90 -runko jää tökkäämään vähän väliä, tarkennus ei toimi yhtä jouhevasti kuin ennen ja tuntuu että kuvatkin ovat melko epämääräistä suttua. Kuitenkin sain klaarailtua kilpailupäivää läpi kuvaten luokat 7, 8ab ja 9.

bayern ruuna Quiberon
puoliveriruuna Aberdeen VDL
puoliveriruuna Bambuco
rotu tuntematon, ruuna Kaunas
Kaikki kuvat on ladattu jo nyt aaveen.netin galleriaan. Kuvat sivuilla ovat RAAKADATAA, jotka on pienennetty vielä automaattisesti mikä heikentää huomattavasti laatua. Sivuilla olevat harmaat, vinot, huonosti rajatut ja pikselimössöiset kuvat ovat oikeasti sitä luokkaa, mitä tässä postauksessa on esillä. Menen tällä kertaa sieltä, mistä aita on matalin, sillä jos käsittelisin kuvat yksitellen kaikki kuvien julkaisuun menisi +- 2 pitkää viikkoa. 

-- Kuopion kuvat ovat esillä täällä. --
Muistathan lukea infon? Kysy kuvia sähköpostilla minttu(at)aaveen.net asianmukaisesti otsikoiden, kiitos!

puoliveriruuna Milek-A
trakehner ruuna Zarmany

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti