tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kiitoskuvia


Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8 II EX DG Macro ESM
Maria & sh-r Loisteen Tähti

Huomenna pääsen ottamaan tämän vuoden ensimmäiset rippijuhlan kiitoskorttikuvat! Keväällä kuvasin yhdet häät, mutta kiitoskuvat hevosten kanssa saavat minuun aivan erilaisen fiiliksen, sillä tuntuu että todellakin osaan jotain hyvin. ;) Olen jo jonkin verran suunnitellut tulevaa kuvausta, mutta kuuntelen vielä kuvattavan toiveet ja etsitään sopiva paikka kuviin taustaksi.

Viime vuonna otin kahdet kiitoskuvat hevosten kanssa ja molemmilla kerroilla olin tyytyväinen lopputulokseen. Kuvassa olevan suomenhevosruuna Loisteen Tähden mielestä poseeraminen, joten sain todella käyttää kaikki keinoni, jotta saisin korvat tötterölle. Lopulta pinkin puutarhakengän potkiminen kuvaajan jalasta kiinnosti ruunaa enemmän, kuin syöminen.

Myös omat rippikuvani on otettu hevosen kanssa. Kuvan otti isäni minun pienellä ohjeistuksella kameran käyttöön ("katsot tuolta, painat tuosta") ja huolehdin itse hevosen ja omasta esiintymisestäni. Täytyy sanoa, että valokuvausliikkeestä en ikinä olisi saanut itselleni näin ikimuistoista ja onnistunutta kuvaa minusta ja parhaasta kaveristani. Lämmöllä kylmäveritamma Murrea (RIP 1985 - 2011) muistellen.


Nikon D50 + Nikkor AF-S DX 55-200mm f/4-5.6
Minä & kvr-t Slorina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti