lauantai 22. lokakuuta 2011

21.10.2011 Helsinki International UB Horse Show

Joka vuotinen Horse Show on nyt koettu perinteikkäästi. Viime vuonna perjantai-iltana ratsastetun luokan voitti Nina Fagerström, tänä vuonna kansainvälisen luokan voitti Anna-Julia Kontio upealla suorituksellaan. Kameraa minulla ei ollut mukana ja tässä ilmainen vinkki kaikille jotka haluavat kuvata HIHS'ässä: just enjoy the show. (ps. bongaa meikä tästä!)


Nikon D200 + Sigma 70-200mm/f2.8

7 kommenttia:

 1. Tarkoitit varmaan Fagerström ? ;)

  VastaaPoista
 2. oho, oma poni päässyt sinun banneriisi :) se on siis tuo ensimmäinen vasemmalta: Hannah vom alten grenzhof :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, näin on päässyt käymään :) ponisi on todella ilmeikäs ja sillä on kaunis pää. Aina kun pitää miettiä yksi parhaimmista pääkuvista mitä olen ottanut tulee ponisi mieleen, sillä sen katseessa on noissa kuvissa jotain vangitsevaa. :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva kuulla ammattilaisen sanomana tuollaista !! :) Anskulla on nyt muuten varsa joka on ihan emänsä kaksoisolento :) !! käy katsomassa sukupostista Dancing Amaranth :)

  VastaaPoista
 5. Huhhuh, ihan mahtavia otoksia! Tällä hetkellä kun mulla ei yhtään heppablogia ole mitä seuraan, ja tallipäiväkirjat ei niinkään kiinnosta, niin mikä ettei jään seurailemaan! Voi että tuli hevostelufiilis näitä kuvia katellessa :) oot taitava ja jatka ihmeessä tätä blogia ja harrastusta!

  VastaaPoista