torstai 27. syyskuuta 2012

Muutoskuva

Hups! Piti mennä aikasin nukkumaan ja päästä töistä ajallaan, mutta kolikoiden kilinä korvissani jäin ylitöihin pyydettäessä, ja sen jälkeen vielä jutustelemaan mukavien työkavereiden kanssa maailman menosta. Aamulla kuitenkin pistämään sileäksi hevostarvikkeita varten, sillä Venta päivittää vaatekomeroaan nyt minun tilipussin kustannuksella. (toim. huom. Ostan paljon paljon mielummin hevoselle ihan kaiken tarvittavan ja tarpeettoman, sillä niitä jopa käytän!! Itselläni vaatteet roikkuu kaapissa ja olen aina samoissa koti- /talli- tai työvaatteissa.)

Yksi ilta meinasin tippua tuolilta, kun laitoin kaksi rakennekuvaa Ventasta allekkain. Nyt ymmärrän miksi minua on taputeltu olkapäälle "hyvä Minttu, hienon työn oot tehnyt!". Tiedättehän te, että jos näette jotain joka päivä niin muutosta ei niinkään huomaa. Minäkään en huomaa peilikuvassani tai Ventassa muutoksia, vaikka muut ne huomaavat.


Ylempi kuva otettu helmikuussa 2012, taukoa erinäisistä syistä oli melkein koko tammikuun kun pakkanen paukkui, hevoselta puuttui kenkiä ihan urakalla ja oma jaksaminen oli kortilla kaiken tapahtuneen jälkeen. Alempi kuva on puolestaan syyskuulta 2012, kun treenausta ilman suurempia taukoja on takana 2kk ja hevonen liikkunut päivittäin. Ylempi on meikäläisen käsialaa, alempi Anskun.

Mitä mieltä olette - huonompaan vai parempaan suuntaan ollaan menty?

Ps. lisäsin oikealle ylhäälle äänestyksen missä voitte vaikuttaa mistä haluatte tässä blogissa lukea. Käykää antamassa äänenne! Äänestysaikaa on viikko.

4 kommenttia: