torstai 11. lokakuuta 2012

Kuvauskauden lopetus ja jatkoa

Kuvauskausi taitaa olla paketissa nyt. Taisin nukkua oikeastaan tämän kauden, muutamat kilpailut siellä sun täällä kävin kuvaamassa, mutta enemmän keskityin omaan harrastamiseen, työskentelyyn sekä opiskeluun. Noh, josko ensi kesänä. Tulen kuitenkin mielelläni ympäri vuoden kotitalleille kuvaamaan, joten jos haluat kotikuvausta niin ota yhteyttä! 

Ensi viikolla olisi kuitenkin HIHS ja arvon nyt otanko kameraa mukaan vai en ota. Toisaalta, kamera on vain tiellä ja toisaalta en ehkä pysty nauttimaan kilpailuista kameran etsimen läpi. Faktahan kuitenkin on, että se on ainut tapa minulle seurata kilpailuja ja varsinkin esteratsastusta. Paljaalla silmällä en näe milloin hevonen lähtee ponnistamaan --> milloin tulisi paras kuva, mutta kameran etsimen läpi näen sen selvästi jo kaukaa jääkö hevonen liian kauas vai tuleeko se liian lähelle, jolloin pystyn tekemään omia ratkaisujani onnistuneen kuvan takaamiseksi. Kuinka moni teistä on tulossa HIHS:ään ja mitä löytyy ostoslistalta? Minulta löytyy vaikka mitä.... ja kaikki pitäisi saada. Tietysti Ventalle, itse olen vähän huolettomampi asukokonaisuuksiani kohtaan.  

Ensi viikolla ennen HIHS:ää minulla on yksi tosi pelottava päivä edessä. Tai ei pelottava, mutta jännittävä. Hirvittää ihan jo valmiiksi mitä sitä tulikaan nyt tehtyä ja tahdonko nyt tosissani. Enempää en vielä kerro, mutta sen voin paljastaa että se liittyy hevosiin.

kaikkein rakkain, Murre <3
Löysin Elisan blogista kivan ns. haastelistan, jonka häpeilemättä pölläisin. 
Mitkä ns. haastepostaukset kiinnostaisivat teitä? 
Tarkoitus olisi n. 1 - 2 krt / vko tehdä haasteita, sillä kuvauskausi hiljenee osaltani.  

1. ratsastajan varusteet 
2. hevosen varusteet 
3. ratsastushistoria 
4. elämän tarkeimmät hepat / entiset 
5. kehityskuvia 
6. taustajoukot 
7. parhaat tippumiskuvat / ilmeet 
8. videopostaus 
9. lempihevosia elämän varrelta 
10. kysymyspostaus 
11. "mistä kaikki lähti"-postaus 
12. tavoitteet 
13. tärkeimmät valmentajat, opettajat yms. 
14. kilpailut 
15. lempihevosrodut 
16. unelmahevonen -postaus 
17. elämäni ilman hevosia 
18. ehdota jotain mielenkiintosi mukaan!

7 kommenttia:

 1. ehdottomasti kaikki kuulostaa hyviltä! :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin tuun HIHS:iin :) Kalle tahtoo ehdottomasti kaikkea ihanaa satulahuovista pinteleihin ja kuskin toppatakkikin rupeaa olemaan aika huono.. Voi sitä rahanmenoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Venta tahtoo ihan hirveesti kaikkea uutta. Se itseasiassa tänään kertoi mulle niin... :)

   Poista
 3. Kaikki erikoispostaukset kuulostaa kiinnostavilta, mutta eniten nuo; ratsastushistoria, mistä kaikki lähti ja elämäni ilman hevosia :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin tuun HIHS:iin myös :D Ja ostoslistalta löytyy vaikka mitä, sellaisiakin johon ei voisi edes ajatella saavansa rahaa! Ja tuo 7. postaus olisi omaan silmään kivoin!! :D

  VastaaPoista
 5. 2 ainakin! ja 7 on aina hauska. :D

  VastaaPoista