perjantai 3. toukokuuta 2013

Ikuisesti iholla -kilpailu

Kuukausi takaperin olin töissä kun radiosta tuli mainos, josta kuulin vain sanat: tatuointi, kilpailu, lemmikki. Kun mainos muutaman tunnin päästä tuli uudestaan ryntäsin korva kiinni radioon vääntämään äänen kaakkoon ja kuuntelemaan kilpailunohjeet tarkasti. Mieleen jäi: osallistu lemmikkieläimesi kuvalla kilpailuun ja voit voittaa tatuoinnin siitä. Vanhana tatuointimusteen ystävänä ajattelin, että tuohon pitää osallistua vielä tänä iltana.

Pohdimme muutaman ystävämme kanssa mikä Ventan kuvista olisi edustavin kilpailuun ja ennenkaikkea - miltä se näyttäisi tatuointina. Kun sopiva kuva lopulta löytyi (vieläpä yllättävän lähihistoriassa kuvattu, ei tarvinnut kaivella kuvatiedostoja vuodelta 2006 auki) piti miettiä tekstiä ja minkälaisen tatuoinnin minä oikein halusinkaan.

Mietin pitkään tätä kuvaa kilpailukuvaksi...
Kuva oli selkeänä päässä, joten piti pukea enää ajatukset sanoiksi ja päädyin seuraavaan lopputulokseen:
"Hevoseni on oikea Grand Old Lady, joten hänen arvolleen sopii vain ja ainoastaan old school -tyylinen tatuointi reiteeni cameo-korun koristeellisilla reunoilla, kuin tauluksi muistuttamaan itsestään. Silmäteräni on ottanut entisessä elämässään selkään ihmisten toimesta ketjuilla ja mm. haravalla, jonka takia hevonen sulkeutui ja muuttui aggressiiviseksi. Pitkän työn tuloksena pelokkaasta kuorestaan on alkanut paljastua herkkä ja lempeä eläin, joka uskaltaa hetkittäin luottaa ihmiseen. Tamma, jolla on norsunmuisti ja kuningattaren majesteettisuus, on ansainnut elämänsä toisen mahdollisuuden lisäksi kuvansa ikuisesti keholleni."

Siitä hetkestä alkoi miltei kuukauden kestänyt jännitys, jona aikana yritin saada mahdollisimman paljon ääniä (joita kyllä sainkin!), mutta myös monen vihat niskoilleni, kun heidän sielunelämäänsä mainonta oli järkyttänyt. Samassa ajassa sain myöskin bannit muutamalle keskustelufoorumille, mutta ei niistä sen enempää. 

Tätäkin harkitsin, mutta Venta ei näyttänyt tässä itselleen
Kilpailuun osallistui useita tatuointi-ideoita, mutta kovin keskinäisin kilpailumme oli toisen hevosenaiheisen kuvan kanssa, sillä meillä molemmilla oli todella tasaiset äänimäärät koko kilpailun ajan. Kilpailuajan päättyessä huhtikuun lopussa olin 3 ääntä tappiolla, mutta kuitenkin ääniä oli yli 780kpl. 

Torstaiaamuna minulle soitettiin NRJ:n Aamupojista, pyydettiin kertomaan vähän taustaa tatuoinnille, miksi juuri Ventasta se pitäisi saada, minkälainen tatuointi kyseessä ja mikä on ollut Ventan historia. Olin ylpeä kun Aamupojat kehuivat, kuinka hienoa on että tamma on saanut toisen mahdollisuuden ammattimaisissa käsissä. ;D En muista juurikaan keskusteluista mitään, koska kesken puhelun tajusin olevani valtakunnallisessa radiossa, jota kuuntelee noin muutama miljoona ihmistä sillä hetkellä ja sekös sitten pisti jännittämään. Senat oli menna sakeisin ja meinasin ä-ä-änkyttää. Suvereenisti kuitenkin posmotin jotain ihan muuta, puhuin päälle ja vaikutin todella ikävältä ihmiseltä. :D 

...mutta tähän päädyin.
Hetken keskustelun jälkeen minulle kuitenkin kerrottiin voittaneeni 1000e tatuointilahjakortin helsinkiläiseen tatuointistudioon, jotta voin teettää suunnitelemani kuvan. Siis mitä. Voitinko minä. VOITINKO MINÄ?! ja voitin minä. Heti ensimmäistä kertaa mainoksen kuultuani päätin, että tuon kilpailun minä haluan voittaa enemmän kuin 7 oikein lotossa.

Nyt odotetaan, että pääsen teettämään kuvan Helsinkiin. En malta pysyä nahkoissani, kun tekisi mieli hyppiä ja huutaa ympäriinsä.
Kiitos kuuluu teille rakkaat äänestäjät! 

Ps. kuuliko kukaan tuota radiohaastista? Jos kuulit, kertoisitko mitä olen lähetyksessä puhunut... :D

25 kommenttia:

 1. Olisin halunnu kuulla mutten valitettavasti kuullut ...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, voi harmi. :D olin varmaan melko jäätävä.

   Poista
 2. Ooooh mahtavaa, ei mennyt munkaan ääni hukkaan kun voitit! Tosi siistiä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno juttu että voitit, olet sen todellakin ansainnut! Onnittelut! :)

  VastaaPoista
 4. Minä kuulin sen haastattelun :D mutta niin siistiä että voitit tämän kilpailun. Tuosta kuvasta varmasti tulee ihan super hieno leima. Laitahhan siitä sitten kuvaa tännekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, mitä minä sanoin ja miltä minä kuullostin? :D

   Poista
 5. Ihana juttu, äänestin sun kuvaa sillon, vaikken edes tajunnut vielä kenen se oli :) Siitä tulee varmasti upea, kuvia sitten heti tännekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta kai pistän heti, kun se valmistuu.

   Poista
 6. Onnitelut voitosta :) En kuullut haastattelua, mutta viikonloppuisin on aina toistettu uudelleen edellisviikon kokokohtia, joten voi olla hyvin mahdollista, että se kuuluu viikonloppuna uudelleen radiosta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hui, pitääpä kuunnella. Tiedätkö onko uusinnat mihin kellonaikaan?

   Poista
 7. Onneks olkoon ! Mä niiin halusin, että sä voitat (:

  Tahtoisin nähdä tatuoinnista kuvia täällä blogin puolella sitten, kun saat sen hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ilman muuta kuvaa tulee, toivottavasti leimakin jo mahdollisimman pian.

   Poista
 8. NRJ:n sivuilta kyllä löytyy noita mitä on radiosta tullu, että voi kuunnella (: Käy kurkkaamassa sieltä! Onnea voitosta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Olen yrittänyt etsiä klippipätkää, mutta en ole ainakaan omiin silmiini löytänyt. Onko siellä siis kuitenkin sellainen? :)

   Poista
 9. WAU! Onnea sulle, Venta jos kuka ansaitsee tuon :) ja jos löydät sen klipin NRJ:n sivuilta niin laitahan tännekkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Linkitän ihmeessä, mikäli se vielä löytyy. :)

   Poista
 10. Mä kuulin tämän haastattelun ja kauan mietin että mistä ihmeestä on tuttu tämä tarina ja kun hevonen kuulostaa "tutulta" ja sitten muistin tämän blogin, olipas hauska kuulla sun ääni :)

  Paljon onnea, aika huima voitto !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi ei!!! Kuullostan mieheltä, enkä enää edes muista mitä puhuin :'D Sen muistan että olin vaan paniikissani "kiva kiitti moooi!" kuultuani voitosta, kun muut aina hyppii kattoon asti voitettuaan t-paidan... :D

   kiitos! :)

   Poista