keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Keltsi treenaa

Photography by aaveen.net -blogini on valittu Hippolan kuukauden blogiksi yleisöäänestyksellä. Kiitos kaikille minua äänestäneille! Pienimuutoisen haastatteluni voit käydä lukemassa täältä. Tulevalle kuulle olen suunnitellut vaikka mitä kivaa tänne blogin puolelle, joten tervetuloa seuraamaan kirjoituksiani sekä uudet että vanhat lukijat :)Torstaina ostin Ootukselle koulusatulan, jotta harjoitusravissa rytkyttäminen olisi kuskille vähän miellyttävämpää. Satula-autosta ruunalle jäi Kiefferin koulusatula, vaikka olen aina vannonut ratsastuskoulu-urani jälkeen ettei minun pyrstölleni Kiefferin kivikovaa satulaa tule. Kokeiltuani useamman satulan ratsain Kieffer istui sekä Keltsille, että allekirjoittaneen pyrstölle - jouduin syömään sanani, sillä satula oli mukavan pehmeä istuimen sisältämän geelin avulla. Kaikkien yllätykseksi ruunan rupsukan selkään istui Venta-tamman rotkoselkään tarkoitettu yleissatula. En olisi koskaan voinut kuvitella, että niin kippirunkoinen satula voisi edes hyvällä tahdolla käydä lankkusuoran selkärangan päälle ruunalle. 

Viikonloppuna ystäväni kävi vähän läpiratsastelemassa ruunaa uudella penkillä. Tarkoituksena vielä tälle kuulle on Ootuksen debytointi aluekoulukilpailuissa Itä-Suomessa, johon ei ole aikaa enää kuin reilu viikko. Itselläni ei ole tälle kaudelle maksettua aluelupaa, enkä näin loppukaudesta viitsi lupaa itselleni lunastaa. Loppuvuoden kierrän itse seurakilpailuissa, aluekinkereihin ehdin kyllä ensi vuonnakin.


Tämän kertaiset kuvat ovat keltaistakin keltaisempia. Tuo keltainen ruuna sekoittuu hyvin alkusyksyn värimaailmaan, joten kuvat ovat kellertäviä. Raakalaismaisen jälkikäsittelyn seurauksena sain pelastettuja vähän muitakin sävyjä esiin. Kotikentällä tarkennus harhailee kaikkialla muualla, kuin hevosessa. Kamerani on tarkentanut mielummin ilmassa leijuviin horsman höytyviin, kuin itse ruunaan... 

Ootus sai myös uuden lempinimensä- alkaahan näitä nyt näköjään ilmetä, kun aluksi pää löi vaan tyhjää - kaverini ehdottaessa Ookkea. Totta kai tuommonen blondi kuikelo teinipoika muistuttaa naapurimaan kansalaista, joten Ookke kirjoitetaan ruotsalaisittan Åke. ;)

22 kommenttia:

 1. Ootko lisänny vinjetointia jälkeenpäin vai piirtääkö sun Sigma (70-200 f2.8?) noin kivasti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että oon mä niitä jälkikäteen vähän vinjetoinnilla ronkkinu... :)
   Sigma ei piirrä noin kivasti, mutta Nikkorin 50mm f1.8 piirtää jo vähän enemmän.

   Poista
 2. Onnea hippolan kuukauden blogiksi pääsystä! :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 3. onko ootuksella tuommonen tummempi läikkä takamuksessa? oon kattellu sitä ja luullu sitä vaa märästä tulleen : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootuksella tosiaan on tumma luomi oikeessa kankussa :)

   Poista
 4. Upea hevonen ja onnittelut munki puolesta hippolan kuukaudenblogi tittelistä :)

  VastaaPoista
 5. Missä kypärä... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ratsasta näissä kuvissa.
   Jokainen täysi-ikäinen on vastuussa omasta päästään silinteri tai lippalakki päässä. :)

   Poista
 6. Ai kamala, oon aina luullu et se tumma läikkä on jotai shaibaa.. :D Mut Ootus on kyl tosi magee!

  VastaaPoista
 7. Onnea kuukauden blogi -tittelistä, olet ansainnut sen! :)

  VastaaPoista
 8. Miksi sinulla ei ole kypärä? Ja tottahan se on että sinun aivot / pää se on eikä minun.

  VastaaPoista
 9. Upea keltainen! :) Eksyin blogiisi jokin tovi sitten ja nyt kun olen seuraillut hetken aikaa blogiasi en voi olla liittymättä lukijaksi! Huikeita kuvia ja hauskoja postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja tervetuloa mukaan!

   Poista
 10. Åke, hahahah, ihan loistava !

  Ja jeii, onnittelut pääsystä kuukauden blogiksi ! Oman ääneni sulle annoinkin, hehe ;)

  VastaaPoista
 11. Mistä sait/miten teit näin ihanan taustan blogiin? :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tausta on ollut käytössä aaveen.net -kuvasivustollani vuonna 2007, jolloin löysin sen vapaasti käytettävien taustojen sivulta. Valitettavasti en muista sivuston nimeä.

   Poista