lauantai 17. maaliskuuta 2012

Enää muutama päivä!

Enää neljä täyttä päivää ja ylioppilaskirjoitukset ovat osaltani (toivottavasti) lopullisesti ohi! Ja enää reilu viikko niin siirrytään kesäaikaan, vaikkei se täällä idässä vielä näykään kovin selkeästi. Tiet alkavat sulaa ja maastossa lumi tiernottaa kymmenen metrin välein. Mutta ei saisi valittaa, enää kuukausi ja on paras aika maastoilla, koska silloin ei vielä ole ötököitä ja polttavaa kuumuutta.

Josta tulikin mieleeni, kiinnostaisiko teitä lukea minun ja vuokramammuttini touhuista? Kilpailuista, arkipäivän touhuista ja elämästä kiukkupussi-Mammutin kanssa ? Tässä blogissa vai ihan omassaan? Tosin tätä pitää miettiä minunkin vielä vähän tarkemmin, enkä hetken hurmiossa perustaisi blogia, keksiessäni kaikkea mahdollista pakoreitiksi ylioppilaskirjoituksista. Jos kiinnostaa lukea kerrothan minulle mielipiteesi, kiitos! HUOMAA myös äänestys asiasta oikealla. Äänestysaikaa on reilu viikko.

Varsakausi lähestyy ja mikäli Teille syntyy hevoslaumaanne uusi jäsen, ottakaahan hihasta kiinni! Pikkuvarsojen touhuja on aina mukavaa kuvata ja katsella jälkeenpäin miltä se tallissa seisova viisisataa kiloinen suomenhevonen parin viikon ikäisenä näyttikään ;) Nämä kuvat on otettu keväällä 2009, mutta ovat jääneet syystä tai toisesta julkaisemattomiksi.


kuvissa suomenhevostamma Siiraus (i. Auraus e. Etu-Siiri ei. Soviiri) kymmenenpäivän ikäisenä.
Kuvat otettu Nikon D50 + Sigma 70-300mm/f4-5.6G

6 kommenttia:

 1. Ooo, ihania kuvia! Hirveä varsakuume on kyllä päällä, mutta ainakaan meidän talliin ei varsoja tänävuonna tule. :(
  Olis tosi kiva, jos kirjoittelisit myös vuokraheppas touhuista tähän blogiin! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsat on kyllä niin ihania! Kelpaisi meillekin pari kappaletta talliin, ihan vain kuvaussharrastusta tukemaan. :)

   Poista
 2. Ai sulla on blogikin, oon sun kuvias kattellut joskus aiemminkin, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman kuukauden olen tätä blogia raapustellut, pitää mielen virkeänä ja tappaa tylsiä hetkiä elämästä. Kiitos kovasti kehuista!

   Poista
 3. Voi minun pikku-Sissi! Noinko suloinen ja isopäinen se olikaan :) On tosissaan hauskaa nähä miltä se, ei kylläkään ihan 500 kiloinen (just näyttelyissä mitattiin että hikiseen hevosen kokonen, säältä ei ihan sitäkään), möllykkä näyttikään kakarana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sissi taitaa olla nykyisin melkoisen iso tyttö. Kaunis se oli jo varsana ja on varmasti sitä edelleen. :)

   Poista