maanantai 5. maaliskuuta 2012

Paljon uusia kuvia esille & tulevaisuudesta


Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8
suomenhevosori Valon Veikka (i. Murron Valo e. Knuutilan Muska ei. Pellervo)

Mietin kuvaustouhun tulevaisuutta tänään. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että olen sidottu työpaikalleni paljon kesällä myös viikonloppuna, mikä kaventaa kuvausmahdollisuuksiani olennaisesti. Mutta niin kaventaa myös kaikki muu: pääsykokeet, mahdollinen muutto, matkailu, festarit, yleinen boheemielämä jne.

Tässä vaiheessa vuotta on vielä hankala sanoa, mitä tuleva kausi tuo tullessaan, mutta ajattelin kysyä yhdessä asiassa nyt teidän mielipidettä rakkaat lukijat & sivuston käyttäjät. Jokainen on varmasti huomannut, että aaveen.net toimii ensisijaisena tiedonlähteenä, linkit gallerioihin yms. löytyy sivuilta. Kuitenkin minulla on kuvat.fi -palvelun tunnus, jonne olen ladannut kuvia vuodesta 2010 lähtien aktiivisesti. Yhteensä näiden kahden rinnalla pyörittäminen tulee tyyriiksi minulle opiskelijana, yli 60€ vuodessa. Halvemmallakin pääsisi, varsinkin kun käytettävissä oleva levytila humisee tyhjyyttään ja tuntuu.

Eli olisiko a) teidän mielestänne täysin tuulesta temmattu idea, että aaveen.net osoiteriville kirjoitettuna toisi suoraan tähän blogiin, linkit gallerioihin löytyisi blogin kautta, kuten myöskin info. Vai kenties, b) että aaveen.net toisi kuvat.fi -palveluun, josta löytyisi etusivulta kaikki tarvittava ja kuvat. Vai c) pidetäänkö kaikki ennallaan?

Ainiin, toissapäivänä julkaisin kasan kuvia, jotka olivat syystä tai toisesta jääneet viime vuodelta julkaisematta.

5 kommenttia:

 1. Kaikki ennallaan! Paras vaihtoehto.

  VastaaPoista
 2. kuvat.fi etusivu ja blogi toimivat oikein hyvin ja näyttävätkin ohan hyvältä (itselläni käytössä kumpikin: http://tuulian.galleria.fi/home/), joten b tai a. c tulee opiskelijalle aivan liian kalliiksi. 60e/v ei kuullosta paljolta, mutta opiskeluaikana se tuntuu todella isolta rahalta.

  VastaaPoista
 3. Sanoisin että B - tuntuisi helpoimmalta vaihtoehrolta.
  Olitko muuten tietoinen että uusimmassa hevoset ja ratsastus lehressä oli juttua hevosblogeista ja sinun blogisi mainittiin siinä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt, mutta kiitos vinkistä!
   tiedänkin heti huomenna klo 8 hyökätä kauppaan. :--)

   Poista