tiistai 28. helmikuuta 2012

Tulipahan taas käytyä

Tämmöistä tänään Kiuruveden orinäyttelyissä. Kuten kuvista voi huomata, lunta satoi hieman ja kuvaajalla luki otsassa isolla BEELSEBUB. Parempia kuvia joskus, jos niitä edes on.

Aluksi lumisade oli ihan siedettävää...


... mutta hetkeä myöhemmin ei enää ollutkaan

Mitä mieltä olette, kehtaako alempana olevan kuvan kaltaisia kuvia edes julkaista missään?

14 kommenttia:

 1. Ei sillä ettetkö olisi hyvä kuvaamaan, mutta jos lumisade on kaikissa kuvissa tuollaista niin eipä niistä paljoa irti saa ja sade tekee niistä vähän epäselvien näköisiä. :) Kai noita voi julkaista jos itte niistä tykkäät :--) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, en pidä en . Säälle kun ei vaan voi mitään, mikä kovasti harmittaa. Harmi sinänsä, että muita kuvaajia paikalla ei ollut minun lisäkseni kuin muutama ja kysessä orien kantakirjaaminen. :(

   Poista
 2. Kannattaa varmaan parhaimpia kuvia laitella muuta, jos ei paikalla tosiaan kuvaajia ollut. Itse ainakin tykkäisin nähdä hepastani kuvia näyttelyistä, vaikkei ihan parhaimpia olisi :)

  http://natiainen-loveandbarbedwire.blogspot.com/
  http://natiainen-iloveu.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muutama tuttu oli kuvaamassa, mutta saldona kaikilla samaa mössöä. Mutta olet oikeassa, minäkin haluaisin kuvat nähdä - oli ne minkälaisia tahansa.

   Poista
 3. Auts on kyllä aika karua katsottavaa :/ Tuo lumisade on kyllä kuvaamisessa pahinta.. Tosi harmi kyllä, orien kantakirjaus on kuitenkin sen verta hieno tapahtuma.

  Tää tosin hieman helpottaa katkeruutta kun en ite päässy paikalle... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että lievittää sinun olotilaasi, itseäni lähennä ärsyttää paremman kerran. :D

   Poista
 4. Minä yleensä tykkään lumisateesta kuvissa, mutta kieltämättä näyttelykuvien luonteeseen se ei oikein sovi. Sinuna kyllä silti julkaisin ainakin niitä "vähiten huonoja". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän lumisateessa yleensä, tarhailukuviin se luo ihanasti tunnelmaa. Tosin näistä kuvista on tunnelmat kaukana...

   Poista
 5. Kun näin sinun siellä käppäilevän ja sitten myöhemmin alkoi satamaan niin kyllä alkoi harmittamaan sinun puolestasi. Perus Hinkula. Yleensä kun siellä on kisat nii on paljo pakkasta tai tollainen tuuli ja sade.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin-PÄ, perus Kiuruvesi ja Hingunniemi. Aina kun oon siellä niin joko on megakylmä tai taivaalta työntää kaikkea mahdollista. Jospa sitten kevätkauden kisoissa olisi vähän eri meininki. :)

   Poista
  2. Ootko tulossa hiihtoloman jälkeen varsanäyttelyihin?

   Poista
  3. luultavasti en, sillä seuraavana päivänä olisi ylioppilaskoe, johon voisi hieman valmistautua henkisesti ja fyysisesti. :)

   Poista
 6. Melkeen päästin kaverin kanssa paikalla (lue. suunnitelma oli täydellinen, mutta kaveri sairastui). Harmittaa paljon vaikka sää ei sielläkään näyttänyt suosivan. Sitkeyttä sulta ainakin löytyy, olisin jo tuon ensimmäisen kuvan kohdilla heittänyt kamera laukkuu ja matka kohti lähintä acb:tä :D Julkaise nyt ihmeessä ainakin nuo kuvat missä lunta ei tule juuri yhtään. Hippoksenkaan sivuilla kun ei ole vielä kuvia oreista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen, ettei Hippoksen kuvat juuri näistä poikkea - olosuhteet kun oli saman kaikille. Näiden kuvien julkaisussa menee tosin tovi jos toinenkin kevään ylioppilaskirjoitusten ja tunnistamisvaikeuksien vuoksi (sataa niin paljon lunta, ettei mitään hajua mitä numerolapussa on).

   ja sitkeäksi näissä hommissa on oppinut, ei saa koskaan luovuttaa ennenkuin päivä päättyy ;)

   Poista