perjantai 3. helmikuuta 2012

Hyrr, pakkasta


til-t Jyrkilän Viola (suku tuntematon)


eestinp-r Ants (i. Ando e. Tromba ei. Topper)


torinh.rist-r Leps (suku tuntematon)

Nämä kuvat on otettu miltei kaksi vuotta sitten mainoskäyttöön paikalliselle ratsastuskoululle. Hevosilla ja ratsastajilla oli hauskaa, myös minulla kun sain ikuistaa näin ainutkertaista hankilaukkasessioita. Kaikki kuvat on otettu Nikon D200 + Sigma 70-300mm/f4-5.6 yhdistelmällä.

Minut on alustavasti varattu tilauskuvaukseen huomiseksi, mutta katsotaan toteutuuko se ydintalven vuoksi. Itse pidän talvesta ja nautin inhimillisistä pakkasista, mutta tämä ydintalvi käy jo hieman raskaaksi. Koittakaa tareta ja kun ensi viikolla täällä idässä lauhtuu pitäkää hauskaa hangessa hevostenne kanssa tai ilman. :)

2 kommenttia:

  1. IHANA BLOGI! Tuossa on mun blogi jos haluut käydä kattomassa ja vielä kysymys miten oot saanu blogiis noin paljon lukijoita? :) Sori, en oo kirjautunu nyt sisään :(
    http://immylainen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. En tiedä miten olen kerryttänyt lukijamäärääni, mutta itse mielelläni liityn lukijaksi blogeille, joiden aihealue on valtavirrasta poikkeava, mutta mielenkiintoinen. Ulkoasu on seesteinen ja kirjoitusasu moittimaton, sekä kuvat hyvälaatuisia. :)

    VastaaPoista