keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Harjoittelua orinäyttelyitä varten

Ensi viikolla menen ihastelemaan hienoja suomehevosoreja Kiuruvedelle, joten piti vähän harjoitella rakenne- ja pääkuvausta taas pitkän tauon jälkeen. Miljoonan asteen pakkaseen pakotin ystäväni pitelemään hevosia kuvia varten umpihangessa, kun homma saatiin valmiiksi totesin vaan: "okke mo!", ja lähdin takaisin lämpimään kotiin. Reilu peli kaikille.


pv-r Spiritas
Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8til-t Venta
Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8


Sain haasteen Lauralta, en haasta tähän ketään nimeltä vaan kaikki hevosvalokuvaajat. Jos koet olevan hengenheimolainen ja jaat kanssani hevostaiteen luomisen tuskaa, laita linkkiä bloogisi toteutettuun haasteeseen.

The award comes with rules. And they are:
1. Choose 5 of your favourite songs.
2. Give the award to 10 other blogs.


My current top 5 songs:

1. Jukka Poika - Älä tyri nyt


En yleensä tykkää jukka pojasta, mutta tämä kappale poikkeuksena vahvistaa säännön. Mielestäni näitä lyriikoita voi ymmärtää vain, jos tulet pieneltä paikkakunnalta, sillä silloin voit allekirjoittaa kaiken täysin.

2. Radical Face - Welcome Home


Nikonin mainoksissa soinut biisi, joka sopii kesäiltaan ja festaritunnelmaan. Myös talvella onnistuu hävittämään todellisuuden ympäriltäni. Huikee biisi.

3. Avenged Sevenfold - A Little Piece of Heaven


Maailman paras biisi siihen asti, kunnes katsoin musiikkivideon. Siitä huolimatta tähän biisin liittyy paljon hyviä muistoja, esimerkiksi Provinssirockin 2011 reissu ja Ladalla driftaukset T:n ennen joulua, kun minä puristin rystyset valkeina penkistä kiinni samalla kun T lauloi tämän biisin mukana Ladan ratissa.


4. Knife Party - Save the World (Swedish House Mafia)


wubwubwubwub... deadmau5, Skrillex, Knife Party, Nero ... mikä tahansa äskettäin luetelluista artisteista olisi oikeutettu listapaikkaan minun top5 -listalla because they can turn shit into gold. Tämä biisi on huigee, laittakaa videolaaduksi HD ja bassot täysille.

5. Five Finger Death Punch - Under and Over It


Hyvän kaverini treenibiisi puntteja nostellessa, jonka vuoksi olen joutunut kuulemaan sen niin usein että oikeastaan jo pidän siitä. Toimii loistavasti Ladalla ajaessa aamuruuhkassa, antaa kuulijalle kaikki voivan tunteen. Volat kaakkoot ja tämä biisi soimaan - räjäyttää varmasti ainakin tärykalvot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti