maanantai 13. helmikuuta 2012

Forever abiturient


Nikon D200 + Sigma 70-300mm/f4-5.6G

Nämä kuvat on otettu vuoden 2010 Iisalmen lyseon abeista. Rooliasuissa ihmisiä oli hauska kuvata, mutta tuolloin ollut -25 asteen pakkanen hyydytti kameraa siinä missä kuvaajaa. Onneksi ensi torstaiksi on luvattu suhteellisen leutoa keliä, sillä silloin kannetaan minua lopullisesti (sormet ristiin) ulos lukiosta.

Omiin penkkareihini on siis enää muutama päivä! Tervetuloa tsekkaamaan Iisalmen Lyseolle tunnistatteko minua asussani - veikkaan että minua ei ihan helposti tunnista ;) Viikonloppuna askartelimme kavereiden kanssa pukuani tai oikeastaan kaverit askartelivat innoissaan, minä taisin toimia enemmän virallisena laadun tarkkailijana. Enää karkit puuttuvat, minkälaisia minun pitäisi teidän mielestänne hankkia?

Penkkareita enemmän odotan vielä ylihuomenna valmistuvaa tatuointiani, katsotaan kuinka hyvin muistan penkin painajaisten illalla väritettyä kuvaani rasvata...

Ps. Lisäsin tämän videon lohduttaakseni lähinnä itseäni parin viimeisen päivän lottorivien täytöstä. Dick Figures on hulvatonta ajanvietettä kaikille velvollisuuksia vältteleville abille, miksei myös muillekin.


3 kommenttia:

  1. Aivan törkeen siisti toi sawpuku :D ja hienot kuvat !

    http://natiainen-loveandbarbedwire.blogspot.com/
    http://natiainen-iloveu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Jeij! Penkkarit joo (; täällä yks iisalmen lyseosta.

    VastaaPoista