lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tapaus Jaakko

Nuori herra Carlijs (oikeassa kirjoitusasussa oli väkäsiä ja heittomerkkejä siellä sun täällä, mutta ne ovat pudonneet matkan varrella pois) eli tutummin Jaakko tai Juakko on vuonna 2006 Latviassa syntynyt poni. Mahtiorin varustelusta luopunut ruuna tuli asumaan nykyiseen osoitteeseensa syyskuussa 2010. Siitä asti olen yrittänyt saada Jaakosta edustuskuvaa kansioihini.

Juakko tarhaa "pikkupoikien" laumassa, jossa suurin osa ruunista on jo aikamiehiä. Pikkupojat nimitys tulee ruunien leikkisyydestä. Tai siis koulukiusaaja-Jaakon leikkisyydestä. Jaakko viis vee on tunkemassa itseään joka paikkaan, näykkimässä isompia kavereitaan ja kiusaamassa Pyry-parkaa koko tarhavuoron ajan. Mikä johtaa siihen, etten ole saanut ensimmäistäkään passikuvaa Juakosta. Minulta löytyy kymmeniä kuvatiedostoja, joissa poniruuna on leikkimässä laumatovereittensa kanssa.

Toissapäivänä kuitenkin onneni kääntyi, Jaakko seisoi portilla lauman johtajan kanssa, mutta molemmat vain tsekkasivat minua hetken aikaa. Kuitenkin sen verran pitkään, että sain Jaakon naamataulun kuviin.Minun ilme olikin sitten seuraava, kun sain Jaakosta edustuskuvan:


Käykää muuten katsomassa Miian blogista huippukiva arvonta!
Kuvat on vuosilta 2011 & 2012, kalustona taitanee olla kaikissa Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti