lauantai 25. tammikuuta 2014

Kokeelliset kuvailut

Hassu ryhtieläin
Viime vuoden itsenäisyyspäivänä, miltei kaksi kuukautta (!!) sitten olimme suunnitelleet Anskun kanssa metsäkuvaukset lumisissa olosuhteissa. Minä tälläydyin koko valkeisiin (yleensä päinvastaisesti koko mustaan), ähräydyin valkeaan harsoon ja vaapuimme Ventan kanssa kohti metsää.

Itse kuvaustilanne oli hauska: Venta kävi vähän kuumana, minua nauratti kamalasti sen väpeltäminen ja perästä kuului Anskun puhina tullessaan syvässä hangessa perässämme. Kylmyydestä huolimatta, minulla oli ihan hauskaa.


hahahah tuo ilme... meillä molemmilla
Muutaman sadan kuvan jälkeen Anskun kamera losahti ja kuvaukset jäivät siihen. Silloin vähän harmitti, oltiin työstetty tilannetta ja itse kuvaushetkellä tekniikka pettikin. No, kuvia katsoessani jälkeenpäin tiedän että minun naamakerroinhan sen kameran rikkoi... :D Pitäisi muistaa jatkossa, että koko mustaa käytän siksi että ohentaa järeää runkoani, ja että oikeat mallihommat voin jättää niille joita tuuli vie mukanaan pitkin taivasta.

ihmisen ilme on. melkoinen. :DPäätin kuitenkin julkaista muutamia kuvia. Oikeanlaisella työställä ja mallin uudestaan pukemisella (oikeesti noi kengät ja hanskatkii... huoh minua) kuvista ois varmasti saatu työstettyä  aika hienot. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

Onko teidän mielestä kuvat täysi fiasko?

7 kommenttia:

 1. Ei lainkaan fiasko. Ihana tuo toisiksi viimeinen kuva :)

  VastaaPoista
 2. Hihi, muaki vähä huvitti noi kengät ja hanskat mut siis ei toi mikään fiasko oo todellakaan ! Mulla aina samanlaisia ongelmia, kerran mä meinasin kuolla harmistuksesta ku valkosen mekon läpi paisto mustat rintsikat ja pikkareidenki rajoja näky osassa kuvia........ :D Aina ei tosiaan voi voittaa, mutta ihanat etenki noi kaks vikaa kuvaa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, muistan kun valitsin kengät ja hanskat periaattella: "ei ne kuitenkaan näy" no, toisin sitten kävikin. :D

   Poista
 3. :D sai odottaa kuvien siirtämistä koneelle jonniin kuukauden :D "juu ennoo siirtäny enkä siirrä :D"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä nyt tiiä oliko nää nyt niitä "Vuoden Kuva 2014" -palkinnonehdokkaita, mut lisää pontta mun uudenvuodenlupauksiin!

   Poista
 4. Tosi kiva blogi!;) käy kattomassa mun blogi: http://hepostyttelinelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista