torstai 17. marraskuuta 2011

Kausi 2011 pulkassa


Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8

Halusinpa tai en, kuvauskausi 2011 on nyt pulkassa. Halusin kuvata vielä loppusyksystä ravit, ratsastuskilpailut tms. mutta luontoäiti ja aikataulutukseni sanoo toista. Tauko syntyy pakosta, sillä Itä-Suomen hallikilpailut sijaitsevat kovin valottomissa olosuhteissa, jolloin koen turhauttavaksi edes yrittää valokuvata johdonmukaisesti tuntemattomia ratsukoita. Onneksi lauantaina vierailen Jyväskylän KV-näyttelyissä (en tiedä koirista mitään) joten toivotaan että saisin edes muutamat kuvat otettua matkaan.

Mitään ei ole valokuvauksessa tapahtunut - en ole oikeastaan nykäissytkään kameraa pitkään aikaan tarkoituksenani luoda uskomattomia illuusioita itseni ja muiden nähtäväksi. Hyvin usean vuoden ajan palvellut kuvankäsittelyohjelmani, Paint Shop Pro X, on tullut tiensä päähän ja toimii enää hetkittäin halutessaan. Innolla (not) siis opettelemaan uutta kuvankäsittelyohjelmaa. Lightroom houkuttaisi, mutta toisaalta haluaisin hyvän + helpon + nopean ohjelman, joka palvelisi parhaiten tarpeitani.

Tauosta johtuen myös blogini hiljenee, mutta kynsin hampain taistelen sitäkin vastaan. Olisiko teillä siis ehdotuksia, millä pitää blogini hengissä koko pitkän talven yli? Tai kiinnostusta lukea esim. 30 päivän kuvahaastepostauksia? Viime kesänä kirjoitetut kuvausohjeet ovat saaneet paljon kiitosta ja olisin halukas tekemään jotain vastaavia sarjapostauksia Teidän toiveittenne mukaan.


Sana on vapaa, kiitos kaikille joka sanaisen arkkunsa aukaisee etukäteen. :)
VIELÄ YKSI PÄIVÄ AIKAA OSALLISTUA VALOKUVAUSKILPAILUUN, LUE LISÄÄ!

7 kommenttia:

 1. (Mulla on PhotoShop CS3 tikulla jos haluat (jos löydän sen tikun), mun mielestä helppo käyttää ja sopii tähän hommaan.)

  VastaaPoista
 2. Tee joulukalenteri tänne blogiin? :D Ymmärrän että et varmastikaan ehdi tekemään joka päivälle luukkua, mutta aina välillä.

  VastaaPoista
 3. Konvehti, kiitos hyvästä ideasta! Tosin, mitäs erikoista luukuissa pitäisi olla, jotta ne eroittuisivat normaaleista postauksistani... :D

  VastaaPoista
 4. Musta ois ihan kiva vaan lukea sun kisareissuista tms (kisailet kuitenki välillä?) sillon kun niissä satut käymään :)

  VastaaPoista
 5. Millon kuvakisan voittaja/voittajat ratkeaa? (:

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, kiitos ehdotuksesta, pitänee jatkossa tulevista kilpailureissuista tehdä postaus. :)

  Mari, tulokset tulevat tänä viikonloppuna eli huomenna sunnuntaina. :)

  VastaaPoista
 7. Joulukalenteriin videopostaus?, kuvausmatkat, kisamatkat, MUUMI♥, erikoisin kuvattava, unelmien kamera + kuvaustavarat, jotain ratsastustarvikkeita (mitä käytössä, mitä suosittelet), arvostele toisten blogeja, suosittele ja arvostele hevostarvikkeita (nettiliikkeet) jne :)

  VastaaPoista