tiistai 1. marraskuuta 2011

Siunattu hiljaisuudessa

Voi jeesus kun tekisi mieli sanoa muutama ruma sana. Ärr. Ei se että photobucket temppuaa (olen muka ollut liian suosittu, epäilen(PÄ)...) vaan myös se, että aaveen.net -sivustostani on tullut joku uusi paikka kateudelle. Ja nettikiusaamiselle. Viimeksi mainittu on sellainen asia mitä minä en katso läpi sormien.

Muutama päivä sitten kuvat.fi -palvelun muutamiin kuviin tuntemastani tytöstä on vaihtelevilla nimimerkeillä kirjoitettu epämiellyttäviä (ja ulkopuolisen korvaan kateellisia kommentteja) käyttäen omana nimenä kolmansien osapuolien kokonimiä.Elikkä yhteenvetona; joku on kirjoittanut nimimerkikseen toisten ihmisten nimiä haukkuakseen muita. Minulla on perusteluni miksi nimet ovat tekaistuja. 1) sivustolleni ei kommentoida useita kertoja päivässä 2) kun tiettyyn kellonaikaan ilmestyy usealla eri nimimerkillä monta kommenttia voidaan olettaa kirjoittajan olevan sama. 3) en usko, että kellään nimimerkiksi merkityillä henkilöillä olisi oikeasti sanottavaa kuvien henkilöistä.Isoveli valvoo kommentoitia jokaisessa paikassa, jossa minä olen takana. Se, etten vastaa kommentteihin ei tarkoita sitä ettenkö sitä huomaisi. Nämä kyseenalaiset kommentit ovat nyt siunattu hiljaisuudessa bittiavaruuden haudan lepoon ja jatkossa toistan samaa kavaa. Kiusaaminen on aina väärin ja kuvasivustojeni ei ole tarkoitus tuottaa kenellekään mielipahaa.

3 kommenttia:

 1. No onpahan paskamaista toimintaa -.-

  (+ Sinulle on haaste! http://miiargh.blogspot.com/2011/11/kiitos-haasteesta-henna.html)

  VastaaPoista
 2. haluaisin huomauttaa tätä kiusaajaa, että automaatti ja automaattiratsastaja ovat YHDYSSANOJA. Suomen kielessä käytetään myös välimerkkejä (pilkku, piste, huuto- ja kysymysmerkki) selventämään tekstiä.

  VastaaPoista
 3. HAHAHAHAHHAHAHHA lapset päässy taas vauhtiin.. määkin haluan AUTO MAATTI ponin :D :D

  VastaaPoista