sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Valokuvauskilpailun TULOKSET

Järjestin blogissani valokuvauskilpailun, jossa aiheena oli lempihevonen. Kilpailijan itsensä harkinnan varaan jäi siis paljon. Kilpailuun tuli paljon erilaisia kuvia aina kilpailuista eläinlääkäri käynteihin asti. Kuvia kilpailuun tuli 52kpl 30 henkilöltä.

Olin positiivisesti yllättynyt, että kilpailuun osallistuneet kuvat olivat järjestäen hyvälaatuisia ja selkeitä otoksia, jolloin kuvien tunnelma ja viesti välittyivät ilman häirijötekijöitä. Jokainen kuva on itsessään taideteos ja vieläkin tärkeämpää viestiä ne kantavat sisältäessään muiston parhaista ystävistämme. Alle olen koonnut osasta kilpailuun osallistuneita kuvia kollaasiin, kuvan alla on mainittu kuvaajan nimi.


Klikkaamalla suurenee silmissä :)

Voittajakuvassa oli jotain joka jäi mieleeni heti ensi näkemältä ja joka kerta miettiessäni kilpailua mieleeni muistui tämä kuva. Pidän erityisesti sommittelusta, joka on onnistunut hyvin ja siinä on noudateltu nk. kultaisen leikkauksen ideaa. Värimaailma on pysähdyttävä ja siluettihahmot pelkistävät kuvan jättäen vain tärkeimmän jäljelle: upean tunnelman. Onnea voitostasi Jessica!


© Jessica Ruponen
"Nestori ja mieheni Juha auringonlaskun aikaan 17.9.2011"

Jessica itse kertoo lempihevosestaan näin: "Lempihevoseni on 11-vuotias lämminveriruuna Nesta. Nesta, eli tuttujen kesken Nestori on ehkä maailman kiltein ja viisain hevonen, täydellisen toimiva tätiratsu ja vieläpä kaunis katsellakin. :-D Ruuna lampsi elämääni kesällä 2009, kun kaverini kertoi kotia etsivästä lämminveriruunasta. Kotipihaan ruuna asteli joulukuussa 2009, liki kymmenen tunnin kotimatkan jälkeen, ja on siitä asti ihastuttanut loistavalla luonteellaan niin vieraat kuin talon vakiokalustonkin. Ex-ravuriksi Nestori on harvinaisen rauhallinen ja hyvillä jarruilla varustettu. Ruunan kyydissä, kärryillä tai satulassa, voi rauhallisin mielin istua pikkulapset tai naapurin mummokin."

3 kommenttia:

  1. Jotenkin osasin arvata jo että jos Jessica osallistuu tähän kisaan niin varmasti voittaa :D ! On kyllä voitto menny oikeeseen osotteeseen, upee kuva ja mahtava tunnelma :)!

    VastaaPoista
  2. Hiirimatto tuli tänään postissa, suuret kiitokset! :-)

    VastaaPoista