tiistai 12. kesäkuuta 2012

6.6.2012 Lounasravit, Kuopio


Viime viikolla ajelin Kuopioon pääsykokeisiin (Itä-Suomen yliopistoon historiaa) ja poikkesin ennen kokeen alkua Kuopion lounareihin ottamaan "muutamat" fotot. Tarkoituksenani oli ottaa parikymmentä hyvää kuvaa ja poistua. 1300 kuvaa myöhemmin totesin, että jos en nyt lähde oon jo myöhässä. 

lämminveriori Bluehill's Thunder (i. Diesel Don e. Bluehill's Hope ei. Barbrque)

Käsittelin kuvia jo samana iltana ja julkaisin ne seuraavana päivänä. Olen yrittänyt toimia nopeasti viime aikoina kuvien kanssa, sillä tässä vaiheessa kesää ns. paniikkia ei kuvien kanssa ole. Heinä-/elokuun vaihteessa kuvia kertyy yleensä niin paljon että alkaa pienoinen paniikki jo nousta kaiken sen nimeämisen ja käsittelyn vuoksi.

suomenhevosruuna Shaka (i. Apassi e. Hellun Jaana ei. Jaanen Suikku)

Tässä muutama mieleen painunut tapaus lounareista, mun suosikkeja raveista on ehdottomasti rautiaat lämpöiset, vaikken normaalisti rautiaista hevosista pahemmin välitäkään. Tätä kirjoittaessa oloni on erittäin kuumeinen (vaikka alilämpöä tällä hetkellä on 34,6 astetta), joten pahoittelen valmiiksi jo muutamia sönkkäyksiäni tekstissä. Seuraavaksi taidan kaatua sairasvuoteeseen.

lämminveritamma Kuda Wanita (i. Not Disturb e. Fransesca Fager ei. Choctaw Brave)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti