perjantai 22. heinäkuuta 2011

Kesäiset koulukilpailut

Olin keskiviikkona kuvaamassa Iisalmen Ratsastajat ry:n järjestämiä seuratason kouluratsastuskilpailuita kotikaupungissani Iisalmessa. Tykkään käydä kuvaamassa siellä, sillä tausta on loistava! Tosin välistä kuviin eksyi suuria varjoja, tuomarinpöytää ja käsihevosia, mutta kaikkea ei voi aina valita. :)

Tarkoitukseni oli kuvata myös torstai-iltana saman seuran järjestämät seuraestekilpailut, mutta hyppäsinkin itse Venta -tammalla 70cm luokassa. Olimme kummallisella suorituksellamme neljänsiä, mikä oli pienoinen yllätys. Suoritukseni jälkeen koko päivän taivaalla pyörineet ukkospilvet osallistuivat kilpailuihin kaatosateen ja salamoinnin muodossa, joten jätin kamerani suosiolla autoon. Oli mukavaa (ja rentouttavaa) olla välistä vain turistina kilpailuissa.


Nikon D90 + Sigma 70-200mm f/2.8
Kokeilin pitkästä aikaa manuaalikuvausta, tässä on tulos. Taidot eivät ole ihan vielä kadonneet
.
Kuvassa eestinraskasvetoruuna Vedur EST. Minullekin kelpaisi tulevaisuudessa saman rodun edustaja...

3 kommenttia:

 1. Ootko käynyt ikinä Tervossa Aron Tilalla kuvaamassa?(:

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä älyttömän hyvä hevoskuvaaja, pidemmän aikaa ihastellu näitä siun otoksias.
  Ja blogi on vähän erillainen mitä yleensä luen, mutta on koukuttanut minut lukemaan. Innolla odottaen uusia postauksia. (-:

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, en ole koskaan käynyt. Suunnittelin lähtöä tänä vuonna kenttäkansallisiin, mutten loppupeleissä päässyt lähtemään. Ehkä tulevaisuudessa!

  Susanna, kiitos! :)

  VastaaPoista