sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kuvaaja kuvattavana


Asuni vasemmalta puolelta
Tämän postauksen kuvat on ottanut Niina Mäkinen - iso kiitos!


Tässä on syy, miksen ole saanut vielä erikoispostauksia tehtyä tai kuvia julkaistua. Oikeastaan voidaan syyttää näitä kilpailuja, sekä True Bloodin & Criminal Mindsin uusia kausia.... ;--)

Starttasin Kajaanin Ratsastusseuran järjestämissä Lady Meeting -kilpailuissa, joissa siis ideana oli ratsastaa koulurata ladymäisesti pukeutuen. Minä vetäisin Wanhojen tanssi -mekkoni niskaan ja lähdin harjoittelemaan kilpailuihin!

Ratsuna minulla oli suomenhevostamma Hellutar eli Helmi, joka on tuntiratsuna Koljonvirran Ratsastuskeskuksella. Helmi on ihan superhieno tamma, en ollut aikaisemmin ottanut siihen kunnon kontaktia, mutta päätin kuitenkin startata sillä Kajaanissa. Onneksi valitsin Helmen!

Kilpailut olivat todella mukavat ja tuli oikein aurinkoinen mieli tuomareiden papereista. Todelliset hyvän mielen kilpailut, näitä pitäisi saada lisää järjestettyä. Tuomarin loppukommentti minulle: "Esityksessä oli muutakin hohtoa, kuin kuskin kaulakorussa ". Kisatiimimme edusti erittäin hyvin kotiseuraamme, Koljonvirran Ratsastajia, sillä otimme Helppo C luokasta 50% sijoituksista. Itse olin luokassani 6/14 tuloksella 62,391%.Asuni oikealta puolelta, tosin helma valui toiselle puolelle villin keskilaukkamme aikana

5 kommenttia:

 1. vitsi kun ootte hienoina!

  VastaaPoista
 2. höh no harmi kun en lähteny kuvaamaan ladyjä, kun kerta noin hyvä ilmakin ollunna ! harmittaa!

  VastaaPoista
 3. Mahtavan näköistä, pakko päästä itsekkin tonne joskus!

  VastaaPoista
 4. Mä kävin kerran tuolla tunnilla ja menin helmillä. se on ihan super tamma! c:

  VastaaPoista