maanantai 25. heinäkuuta 2011

Mistä sinä haluat lukea?


Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8

Kuten aiemmin totesin, kun 50 lukijaa on täynnä kehitän teille Lukijoille jotain kivaa ja erilaista. "Sillä reissulla kaikki meni pieleen" -juttu tulee, kun lukijoita on kertynyt 75kpl, joten vielä muutama ihminen tarvittasiin. Mutta seuraavat special edition postaukseen ei ole kuin kuusi (6) lukijaa.

Äänestys löytyy oikeasta ylänurkasta ja se päättyy 31.7.2011, jolloin teen postauksen valmiiksi (mikäli lukijoita ei ole vielä tarpeeksi se julkaistaan heti, kun 50 lukijaa tulee täyteen).

Äänestä omasta mielestäsi parasta vaihtoehtoa, muista myös vastata kysymyksiin / esittää niitä!

1. Kysymyspostaus. Tarvittaisiin paljon kysymyksiä, jotta saisitte paljon vastauksia. Kaikkea voi kysyä, eri asia mihin lähden / koen olevani tarpeeksi pätevä vastaamaan.

2. Esittelen itse itseni, perustietoa eli kuka olen, mistä tulen ja mitä toimitan. Jos tämä toteutuu otan itsestäni myöskin tuoreen kuvan vastausten yhteyteen.

3. Hevoskuvausohjeita, eli miten toimia kilpailuissa kuvatessa, mistä kulmasta tulee parhaat kuvat jne. Jokaisen kuvaajan allekirjoitus näkyy kuvausjäljessä, joten valottaisin teille mitenkä minun oma allekirjoitukseni kuviin syntyy.

4. Jotain muuta mitä? Vaihe vaiheelta seuraaminen, kuinka kuvat käsitellään kilpailuiden jälkeen ja julkaistaan / mitä tahansa. Areena on sinun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti