sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Sateinen Siilinjärvi


Missä olet tarkennus...
Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8


Kiirettä pitää, joten pidetään lyhyenä. En ole kovinkaan motivoitunut kuvien käsittelyyn viime viikkoina, joten uusia kuvia sivustolle saatte odotella vielä tovin. Ensi viikonloppuna on superhauskat kilpailut luvassa, niistä vähän enemmän kilpailuiden jälkeen. ;--) Sitten onkin jo joka kesäisen Ilosaarirockin vuoro ja viimeinen rutistus töissä tälle kesälle. Eli kaikille jo kysyneille ja muille tiedoksi: en ole tulossa kuvaamaan Kuopion kenttäkansallisia 15.-17.7.2011.

Tänään tein varmasti yhden turhimmista reissuista harrastukseni aikana. Ajoin sateessa Siilinjärvelle kuvaamaan koulukansallisia todetakseni, että sataa liikaa, on kylmä ja kuvatkaan ei onnistu. Tarkennus on jossain muualla, kuin hevosessa ja asiaa parantaakseni fiksuna tyttönä kuvasin kokoajan täydellä aukolla. Kokeilin muutaman tunnin ajan, kunnes hermostuin räpeltämiseeni siinä määrin, että ajatus kodista tuntui houkuttelevammalta, kuin seisoa sateessa. Tältä reissulta oli kuvaamisen nautinto ja keskittyminen toimittamiseen todella kaukana. (Positiivisena puolena nähkööt se, että kerrankin on vain vähän kuvia tehtävänä)

Erikoispostaukset ovat miltei valmiita, yllättävän vaikeaa löytää huonoja kuvia, jotka olisin säästänyt liian herkältä delete -painikkeelta. ;)


Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8

2 kommenttia:

  1. Älä sano mitään turhasta. Arvaa kuka erehtyi menemään Western Savoon - sisäkisat ja pilkkopimeä maneesi...

    VastaaPoista
  2. Hahah, onneksi tiesin etukäteen, joten osasin välttää sysimustat kuvat. ;)

    VastaaPoista