maanantai 8. kesäkuuta 2015

6.-7.6. III-tason este, Iisalmi

Pikapäivitys tähän väliin. Viikonloppu kuvattiin Iisalmessa estekilpailuiden parissa, kun vuorossa olivat 3-tason skabat kotikentällä. Kaikki kuvat Iisalmesta on julkaistu täällä suoraan kamerasta, eli kuvia ei ole jälkikäsitelty. Automaattinen pienentäminen on huonontanut merkittävästi laatua ja tosiaan kuvathan ovat aivan vinossa, rajaamattomia jne. 

Kaikki sähköpostin kautta (minttu(at)aaveen.net, muista asianmukainen otsikointi!) kuvat käsitellään allaolevien esimerkkien tapaan. Tämän postauksen kuvissa vasemmalla on aina alkuperäinen kuva ja oikealla käsitelty versionsa. Kuvia kilpailuista löytyy luokista 1-13. Kilpailuiden kuvauksen osaltani päätti varsin ikävä onnettomuus, mutta siitä lisää myöhemmin.


3 kommenttia:

  1. Wau, ois kiva saada taas ''näin muokkaan kuvani'' postausta! Huikeaa työtä! :) Miten muuten zoomaat kuvatun kohteen lähemmäksi/mitä työkalua käytät. Itselläni on photoshop ja olen miettinyt tuota kauan..? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan perinteisesti vain rajaamalla. :) Kuvankokohan siinä muuttuu kun alkuperäisestä kuvasta rajataan käyttöön vain osa. :)

      Poista