lauantai 14. maaliskuuta 2015

Maaliskuu on muutosten kuu

O eilisellä maastoreissulla

Fiilis on korkealla näin puolivälissä maaliskuuta. Työkiireet unohtunevat hetkeksi, kun kirmaan viikon päästä hankiaisille talvilomaani viettämään. Suunnitelmissa on mm. pääsykokeita tulevaisuuden alalleni ja tällä kertaa voin olla ylpeä siitä, että olen ihan oikeasti lukenut. En ikinä saanut aikaiseksi luettua esimerkiksi ylioppilaskokeisiin, mutta tällä kertaa olen päntännyt lakipykäliä ja ensivasteen säädöksiä päähäni. Toivottavasti koulupaikka irtoaisi naapurikaupungista ja voisin elokuussa pakata matkalaukun lisäksi ruunani mukaan kohti uusia seikkailuja. Lisäksi lähden pitkästä aikaa lomareissulle piäkirkolle kuuntelemaan tatuointikoneiden surinaa. Ja ehkä ollaan itsekin neulattavana, ken vielä tietää.


Vasemmalta: Nikon D7100, Nikon D90, Nikon D200, Nikon D70s ja Nikon D50.

Korkein fiilisbuusteri on kuitenkin ollut tämän viikon heräteostokseni. En voisi paljon tyytyväisempi olla lomarahojeni investointiin toiseen harrastukseeni. Viimeiset kaksi vuotta tiliotteen mukana tulleet rahat ovat menneet kuin ulosottona Ventan tai Ootuksen eloon. Tai autonkorjaukseen. Tai omaan eloon. Nyt perheeseen muutti kauan odotettu kumppani, jonka hankintaa olin pohtinut useamman vuoden. Väsyttävän työviikon inspiroimana panostin itseeni ja hankin uuden järjestelmäkameranrungon. Nikon D7100 on sopiva lisä kamerakompanjaani.

Ja maaliskuussa on lisää muutoksia tiedossa, 
mutta niistä kerron lisää myöhemmin, kun ne ovat ajankohtaisia.

Ensimmäisiä kuvia: naapurin antennin pulut tiheän pensaan läpi kuvattuna.

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :) ★ Onnea ja menestystä pääsykokeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, sitä todella tullaan tarvitsemaan.... ! :)

   Poista
 2. Onnitteluni hyvästä kameravalinnasta ;) Sijoititko uuteen vai löysitkö käytettynä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyi vajaat 2500 kuvaa otettuna, eli tämä on kai nyt sitten sisäänajettu? :D

   Poista
 3. mihin haet opiskelemaan?

  VastaaPoista
 4. Paljon tsemppiä pääsykokeisiin!! Itsestäni ei ikinä olis päivystäjäksi, vaikka turvallisuusalalla opiskelen ja kaikenlaisia tilanteita tulen varmaan kohtaamaankin.. :p Nostan hattua niille, jotka sitä pystyvät tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse olen saanut valitettavan monta kertaa todeta, että vaikeimmissakin tilanteissa omien silmieni edessä pystyn toimimaan skarppina, enkä ota asioita yöuniini. Toivottavasti koulupaikka irtoaisi ja pääsisin työkseni auttamaan ihmisiä. :)

   Poista
  2. Tsempit myös täältä! Itse olen haaveillut ko. alasta myös pitkään, mutta onnettomalla kielipäällä on turha jatkaa haaveilua ja keksiä jotain ihan muuta.. Auttamisen halua löytyy itseltäkin, nyt olen kuudetta vuotta vartijana joten toivoisi jo pääsevänsä alalle jossa tuntee olevansa oikeasti hyödyksi.. :D

   Poista
 5. Kuvaatko kaikilla noista vielä? :) Kelpais kyllä, mulla kolmas kamera menossa ja kaikki ostettu sen takia (uutena!) että edellinen on sanonut itsensä irti.. :D

  VastaaPoista