perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tarhasta treeniin

Pieni kuvasarja Tomin kuvaamana Keltaisen normipäivästä: tarhasta treeniin. Kuvat on otettu pari viikkoa sitten, muttei anneta sen häiritä. Vuorotyöläisenä en voi tarjota hevoselleni päivittäin samanlaista rutiinia, mutta harjausjärjestys pysyy aina samana. Se on ollut vakio jo useamman vuoden, johon hevoseni voivat tiukoissakin tilanteissa luottaa ;) 

Aina yhtä järkyttyneenä kamerasta... 

Aloitan harjauksen aina piikkisualla, jolla otan isoimmat likaläikät pois

Karvanlähtöaikaan avitan karvanvaihtoa kumisualla

Ootus muistaa aina kavioita puhdistaessa tsekata perän... ;)Päivittäin suoristan myöskin ruunan ylipitkän ravuritukan sileiksi silkkijouhiksi

Melkein valmiina pyhäkouluun

Åken lempispotti koko kehossa on naaman harjaus. 

Ja kun hoitajan huomio herpaantuu, ruuna tutkii ympäristöään vapaantuneemmin

<3

satula selkään...


... suitset kiinni ...

... ja menoksi!

10 kommenttia:

 1. Lippis päässä tallilla XD

  VastaaPoista
 2. Olipas hauska, dokumentaarinen kuvapostaus :)

  VastaaPoista
 3. Hei. Sulta kysytään varmaan usein näitä juttuja mutta olen kinkkisessä tilanteessa. Minulla on Nikon D3100 runko ja kittiputki. Olen etsimässä itselleni vihdoin ja viimein pidempää objektiivia ja en vain ollenkaan tiedä mikä olisi edullinen mutta myös hyvä. Kuvaan enimmäkseen hevosia ja koiria. Osaisitko vähän neuvoa ja auttaa. Ja rahaa putkeen olisin valmis käyttää n. 500€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullinen ja hyvä kulkevat harvoin käsi kädessä objektiivien kohdalla. Kategoriansa paras hinta-laatusuhde on taas huomattavasti helpompi löytää.

   Edullinen ja aloittelevalle kelvollinen objektiivi on Sigman 70-300mm / f4.5-5.6 liikkuu noin 150 euron tietämillä, mutta on kovin rajallinen ja laadultaan kelvoton kehitystä ajatellen. Samalta valmistajalta on minulla käytössä 70-200mm / f2.8, jonka tiedän monella koirakuvaajallakin olevan nokalla. Hinta on tonnin kieppeillä, mutta siinä on oman kategoriansa paras hinta-laatusuhde.

   Poista