lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulukalenteri 2011: Luukku 3

Photography by aaveen.net'in joulukalenteri on vastaava: jokaisena päivänä jouluaattoon asti julkaisen kahdesta eri muokatusta haasteesta kuvan (/kuvia) ja yhden biisin soittolistaltani. Nämä päivittäisen haasteet elävät koko ajan ja niitä voidaan muokata lukijoiden toiveiden mukaan. :)

Luukku 3
Perheenjäsen


Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8

En halua julkaista perheeni ihmisjäsenistä kuvia, joten tässä tulee se, jota tuskin kuvien julkaisu kaiken kansan näkyville haittaa. Tämän päivän luukusta löytyy siis rakas kissani, Tahvo. Ikää maatiaisherralta löytyy jo 13 vuotta. Tahvo on melkoinen fat boy, mutta silti ikäisekseen virkeä. Parasta kissassani on sen ilmeikäs olemus, sillä sen ilme kyllä kertoo kaiken... Kuten myös kuvassa Tahvo tajuaa, että sitä on pissitty silmään. ;) Ottaessani näitä kuvia heittelin kuolleita lehtiä ilmaan ja tajuttuaan alkujärkytyksestä kissa ymmärsi että minä olin kaiken takana. Mykkäkoulua tämän kuvauksen jälkeen jatkui kaksi viikkoa.

Kappale, josta tulet iloiseksiIki-ihana Brandon Flowers ja The Killers. Video on huippu ja sen on ohjannut yksi lempinäyttelijöistäni, Matthew Gray Gubler. Ohjaajan persoona näkyy tästä videosta selkeästi läpi, mikä saa minut aina hyvälle tuulelle. Muistakaahan olla kiltisti joulun alla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti