keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Joulukalenteri 2011: Luukku 7

Photography by aaveen.net'in joulukalenteri on vastaava: jokaisena päivänä jouluaattoon asti julkaisen kahdesta eri muokatusta haasteesta kuvan (/kuvia) ja yhden biisin soittolistaltani. Nämä päivittäisen haasteet elävät koko ajan ja niitä voidaan muokata lukijoiden toiveiden mukaan.


Luukku 7
Ennen julkaisematon kuva


Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8

Ajattelin postata hevoskuvat, jotka otin eilen ja tänään, mutten ollut tyytyväinen niihin joten niiden julkaisu jääkin sitten kysymysmerkin kanssa odottamaan tulevaisuutta. Julkaisen kuitenkin tänään yhden ottamani kuvan, toinen on otettu marraskuussa.

En tiedä koirista mitään, mutta mielestäni kuvassa on hyvin ystävälliset silmät. Rehellisesti jos puhutaan voin kertoa pelkääväni koiria, sillä muutama vuosi sitten lenkillä irti ollut koira hyökkäsi kimppuuni kävellessäni ohi - omistaja vaan seisoi tumput suorana suu auki. Näin ollen mielipiteeni koiria kohtaan on jollain asteella oikeutettu. Koirat eivät kuuntele minua ja minä yritän pitää ne vain pois luotani...

Olen aina ollut kissaihminen, sillä arvostan itsenäisyyttä, enkä ole otettu jos koira juoksee luokseni innoissaan tervehtimään. Tykkään silti muutamista ystävieni koirista, ne ovat rauhallisia ja hiljaisia, jotka piutpaut välittävät minun olemassaolostani. Koirapelostani johtuen en ole kuvannut paljoa koiria, pelkästään ystävieni haukkuja silloin tällöin toisinaan. Tässä kuitenkin tämän luukun kuvat, mitä olette mieltä? :)

Kappale joka muistuttaa sinua tietystä tapahtumastaMadness - Baggy Trousers

Ilosaarirock 2011 oli huippu, koska näin huippujabändejä, mm. brittiläisen Madnessin. Laatubändi 80-luvulta, jonka tahtiin jorasi 40v tädit ja sedät, sekä Minttu 18v. :) Musiikkimakuni on laaja, voisi melkein sanoa että laidasta laitaan (muttei ihan kuitenkaan). Erityisen paljon pidän ska'sta ja onnekseni Madness veti skata keikalla koko sydämellään.

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanan kuvan sympaattisella katseella olet onnistunut räpsäsemään! :)

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=Yd4D1bsjBwU&feature=channel_video_title

  tossa luvattomasti kopioitu kuva sulta.

  VastaaPoista
 3. Aivan. Ihana. Koira. Ja. Katse.
  + meidän koira on koirien Dr. Phil joka käännyttää koirakammoisia ihmisiä. :DD Sillä on joku tutka jolla se osaa lukea ihmistä ja käsitellä sitä sitten oikein enkä tiiä miten se sen tekee. No kuitenkin, sen avulla muutaman mun ystävän mielipide koirista on muuttunut... :D Go Tessa!

  VastaaPoista
 4. Jaana, kiitos! :)

  Anonyymi, kiitos tiedosta.

  Tiina, sattuisipa minunkin kohdalla tuommoisia koiria eikä semmosia "hyppään sinua vasten ja olen innoissani sinusta", vaikka nekin varmasti ihan hauskoja ovat mikäli olisin vähän varmempi. :)

  VastaaPoista