tiistai 6. joulukuuta 2011

Joulukalenteri 2011: Luukku 6

Photography by aaveen.net'in joulukalenteri on vastaava: jokaisena päivänä jouluaattoon asti julkaisen kahdesta eri muokatusta haasteesta kuvan (/kuvia) ja yhden biisin soittolistaltani. Nämä päivittäisen haasteet elävät koko ajan ja niitä voidaan muokata lukijoiden toiveiden mukaan.

Hupsista keikkaa, unohtui postata eilen. Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen vaan muutin aikakoodin tästä postauksesta eiliselle, jolloin sivu näyttää mielestäni siistimmältä. Vietin itsepäisyyspäivän rennosti hevoshommissa ja koulutehtäviä tehden... Kuitenkin ylimääräinen vapaapäivä sai viikon tuntumaan todella lyhyeltä! Viikonlopusta on tulossa luultavammin fiasko, mutta ehkä tämä blogi ei ole oikea paikka puida sitä. :)

Luukku 6
Teema "vihreä"


Kuvassa torinh-t Leegia
Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8

Kun kotikaupunkiini satoi ensilumi aloin muistelemaan kulunutta kesää. En ole kesäihminen aurinkoallergiani vuoksi, mutta pidän monista asioista kesässä. Viime kesän kohokohtia olivat festarit, sekä kesätyöt! Mulla oli huippua työseuraa, tykkäsin työstäni ja tykkään edelleen aina muutaman kerran kuukaudessa. ;)

Kuvassa on yksi karismaattisimmista työkavereista päästyään hyvin ansaittuun vapaaviikonlopun viettoon. Kuljetin kameraa paljon laitumelle vettä viedessä mukana ja paljon kuvia on nähtävillä TÄÄLLÄ.


Kappale, joka muistuttaa sinua jostakin paikasta


Pendulum - The Island Part 1 (Dawn)

Elokuussa 2010 olin ajamassa kevyt moottoripyörälläni kohti Ylivieskaa (kuvaamaan Match Showta), kun pipodiskoni soitti tämän kappaleen. Olin juuri suuren mäen päällä, josta tie laski alaspäin voimakkaasti peltoaukioiden väliin. Mäen päältä näki useiden kilometrien päähän aamuauringon värjäämää maisemaa. Tunne, joka tulee minulla moottoripyöräillessä on sanoinkuvaamattoman upea ja sen yhden hetken ajan tunsin olevani maailman huipulla.

3 kommenttia:

 1. Hei, mulla ainakaan ei toimi tuo kuvalinkki.

  Mukava tämä sun blogisi muuten ja ihania kuvia! :)

  Terveisin Menni, joka ei ennen ole kommentoinut

  VastaaPoista
 2. Moikka Menni, minulla kuvalinkki toimii oikein hyvin. Kuviin löydät myös http://aaveennet.kuvat.fi --> Vuosi 2011 --> Koljonvirran Ratsastuskeskus :)

  VastaaPoista
 3. Hmmm... nyt se toimii. :)

  VastaaPoista