torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukalenteri 2011: Luukku 1

Joulukuu starttasi tänään, vielä en tosin tunne oloa jouluiseksi, kun en ole saanut vielä hankittua suklaakalenteria. Parasta joulussa on se, että jokaisena aamuna saa syödä suklaan. ;) En itse ole jouluihminen, enkä ymmärrä tätä vouhkausta. Joulussa on kuitenkin paljon hyvää, kuten loma, paljon hyvää ruokaa ja erilaiset nettijoulukalenterit (joihin olen addiktoitunut).

Photography by aaveen.net'in joulukalenteri on vastaava: jokaisena päivänä jouluaattoon asti julkaisen kahdesta eri muokatusta haasteesta kuvan (/kuvia) ja yhden biisin soittolistaltani. Nämä päivittäisen haasteet elävät koko ajan ja niitä voidaan muokata lukijoiden toiveiden mukaan. :) Eilen sainkin jo muutaman erittäin hyvän idean luukkuihin, jotka toteutan vielä tämän joulukalenterin aikana. :)

Luukku 1
Kuva sinusta


Tämä kuva oli ehdolla rippikuvakseni kesällä 2007 otetuissa kuvista, joissa kanssani on kylmäveritamma Murre (katso tästä kiitoskuvani). Kuvan on ottanut isäni kamerallani (Nikon D50 + Sigma 70-300mm/f4-5.6). Nykyään olen vähän erinäköinen, mutta minusta ei koskaan saa edustuskelpoisia kuvia... :)

LempikappaleesiEn jatkossa laita videota, ellei ne mielestäni ole erityisen hyviä. Lempikappaleeni tällä hetkellä on siis Gotye (ft. Kimbra) - Somebody That I Used To Know, joka on myös jonkin verran radiosoitossa Suomessa, mm. YleX:llä. Video inspiroi minua ja kappale on todellatodellatodella kaunis. Kylmiä väreitä kulkee selässä kun tätä kuuntelee. :)

1 kommentti: