maanantai 30. toukokuuta 2011

Esteratsastusta


Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8
Mielestäni oikeanpuoleinen kuva on koko kisojen paras! :)

Pitkä viikonloppu takana esteratsastuksen merkeissä, ensi viikonloppuna vielä pidemmät päivän edessä, kun suoritetaan kouluratsastuksessa. Itse odotan varsinkin suomenhevosen luokkaa ja tahdon ehdottomasti päästä näkemään sen!

Olen itse aivan supertyytyväinen kuviin. Menevät ehkä hieman "vanhan ja saman" toistamiseksi, mutta tarkoituksenani on tarjota kaikille ratsastajille yhtä laadukkaat kuvat. Olen nimennyt tänään sunnuntaina otetut kuvat (n. 700kpl) ja jatkan kohta lauantain kuvien kanssa (n. 1300kpl). Sää olosuhteet olivat lauantaina haastavat, kun taivaalta tuli vesi- ja raekuuro kamalalla voimalla ukkosen kanssa. Kuitenkin kamera pysyi melkein kuivana. ;)


Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8
tammavarsa, s. 13.5.2011 i. Maranello ei. Lennon-Ryhti

Perjantaina kävin kuvaamassa tuttuni tallilla suomenhevosvarsoja, jotka olivat kyllä aivan supersöpöjä! Kovin vauhdikkaita nämä lapset eivät olleet, mutta josko sitten kesällä uuden kuvauksen myötä olisivat hieman enemmän leikkimistuulella. Kuvasin myös tarhailevia "isoja heppoja", mutta jostain syystä en handlannut kuvia ja niistä ei tullut omaa silmääni miellyttäviä. Katsellaan jos ne julkaistaan aaveen.net -sivustolla, vai ei.

Koljonvirran kansallisten kuvista kiinnostuneet: laittakaa kuvapyynnöt sähköpostiini minttu(at)aaveen.net, niin vastaan teille kaikille henkilökohtaisesti, kiitos!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ohhoh mulla ja Prunolla on sama ilme 8)
  Pystytkö laittaa meistä kuvia? (moona_timonen(at)luukku.com)

  VastaaPoista
 3. Tajusin että ton varsan emänisä toi Lennon-Ryhti on myös Koljoskalta Helmen isä:D

  VastaaPoista