maanantai 29. elokuuta 2011

27.-28.8.2011 Siilinjärvi

Voi huokaus miten pettynyt olenkaan viikonlopun kuviin, varsinkin estepäivän. En ymmärrä miten suurin osa kuvista näyttää hieman epätarkalta taustalla olevan pajukon takia ja yhtälöön kun lisätään pölyävä kenttä, järkyttävän huono tausta ja voimakas sivuvalo on soppa valmis. Kalustoni ei sovellu hyvin 2-3m päässä oleviin esteisiin ja muuta nämä kilpailut eivät edes tarjonneet minulle. Yli 800kpl kuvia jäljelle jäi "vain" 319kpl, joista julkaisuun menee pari kuvaa / ratsukko.


Maailman historian kauhein sivuvalo ja rumin tausta.Vasemmalla puoliveriruuna Hoffman ja oikealla welsh (sek. C) ruuna Sir Vihtory

Koulupäivä onneksi meni paremmin, olisin tosin toivonut hieman auringonpaistetta, sillä nyt kuvat näyttävät ikävän harmailta ja sävyt ovat tummia. Kuvasin lauantaina vain luokkaa helppo B, mutta luokkatauolla kuvasin muutamat satunnaiset ratsukot, jotka suorittivat helppoa C:tä.

Olen vihainen itselleni, kun en saanut aikaan kun vain kasan rumia kuvia joista suurin osa päätyi roskikseen viikonlopulta. Kuvauksessa onkin nyt muutaman viikon tauko, katselee jos kuitenkin lähtitallin seurakilpailut kiinnostavat kuvata... Ensiksi kuitenkin OPETTELEN kuvaamaan, ei ristus miten huonoja sain aikaan.


eestinhevosruuna Luur II


englannin täysiveriruuna Syriuszirish cob ruuna Ralph de Soie

Kysy Siilinjärven kuvia sähköpostilla minttu@aaveen.net


Kaikki kuvat Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8
Tämän kaiken allekirjoittaa tällä kertaa masentunut hevoskuvaaja.

4 kommenttia:

 1. onko tuo ylimmässä kuvassa vasemmalla oleva poni nimeltään sheila? :)

  VastaaPoista
 2. laura - sori vastaan Mintun puolesta, mutta on.

  ja tuleeko noota kuvia ollenkaan tonne gallerian sivulle??

  VastaaPoista
 3. Laura, kuvassa tosiaan on tilastotamma Sheila II

  Anonyymi, käy katsomassa gallerian etusivulta "tiedoite", jossa kerrotaan aikatauluista. :) Jos kuvia kuitenkin haluat niin kysäise minttu(at)aaveen.net

  VastaaPoista
 4. Se on ihan totta, ettei Siiliss tuolla kentällä, jossa esteet järjestetä saa muuta kuin ruman taustan :< Itse jätin tulematta, eikä harmita oikeastaan yhtään.

  VastaaPoista