keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Pikkuvauvoja

Nämä ovat niiiiiiin ihania. Minäkin tahdon tuollaisen ponin itselleni!
päistärikko orivarsa on Kirman Gentleman, s. 10.6.2011
i. Galant SWE e. Gnista II ei. Almnäs Ulex SWE

rautias tammavarsa on Kirman Armaada, s. 5.6.2011
i. Galant SWE e. Abelle ei. Kålkulla Ullric

Käy tutustumassa ponien kotisivuihin TÄSTÄ.
Kaikki kuvat on otettu Nikon D90 + Sigma 70-200mm.


Moni on lähettänyt kiukkuisia ja vähemmän kiukkuisia sähköposteja, joissa lukee: "missä kuvat viipyvät?!". Ikävä kyllä joudutte odottamaan kuvia vielä noin kuukauden verran, sillä kuvien teko on jäissä syksyn ylioppilaskirjoitusteni ajan.

HUOM! Viime aikoina molemmat blogini ovat olleet kovan kuormituksen alla ja siksi kuvat eivät näy kuin vain tämän sivun postauksissa. Viikonloppuna vaihdan kuvien säilytyspaikkaa, jospa sitten näkyisi kaikki. :)


(mulla on teille kirjotusten jälkeen myös superihania uutisia, mutta wait and see! Muuta en sano kuin, että voi olla että siirryn kentän idan takaa itse kilpakentälle hieman useammin kuin ennen.)

3 kommenttia:

 1. Mjoo-o, nuita kärsimättömiä ihmisiä on aika paljon, jotka murisee, kun kuvien pitäs olla heti. Ilmeisesti ei ymmärrä, että kuvaajilla on muutakin elämää, etenkin niillä, jotka vapaaehtoisesti ihan harrastuksekseen siellä kuvaavat.

  VastaaPoista
 2. Kuvaat tosi hyvin! Osais itekki :) Oon saanu vuos sitte kameran ja putken, saman puken ku sulla tuo sigmaliini, mut en vaa osaa kuvata sillä.. :D tuolla kiinteellä onnistuu paljon paremmin eikä tärähtele :(

  VastaaPoista
 3. Laura, näinpä näin. :) Yleensähän multa kuvat tulee viikossa kahdessa sivuille, mutta tällä kertaa ei. Onneksi on löytynyt myös tosi ymmärtäväisiä ratsastajia jotka malttavat odottaa! :)

  Jann4, kiitos. :) Itsekin pidän kyseistä objektiivista paljon (ja se oli ainut objektiivi polttovälillä ja kiinteällä aukolla johon allekirjoittaneen rahat riittivät... :))

  VastaaPoista