perjantai 30. marraskuuta 2012

Pikakuulumisia

Maailman huonoin bloggari ilmoittautuu, oon viime viikot juossut pää kolmantena jalkana pitkiä vuoroja töissä, juhlinut liikaa pikkujouluissa, lojunut kotona katsomassa Dexteriä & Walking Deadia ja törsännyt palkkarahoja hupenevalla tahdilla. Huomenna lauantaina olisi Ventan muutto uuteen kotitalliin ja täytyy myöntää, että vähän jänskättää miten mummo käyttäytyy. En usko, että ongelmia ilmenee mutta jännittäähän se silti monen vuoden kahdestaan jonkun kanssa asunut Venta-mummo 10 hevosen yksityistalliin...

Valokuvausrintamalla on hiljaista, mutta ehkä huomenna saadaan asiaan muutosta. Nikon D90:n muovinen runko on haljennut kameran omasta salamasta objektiivin kiinnitysuriin asti. Hups.

Mutta nyt pikakuulumisia ja viime aikojen hankintoja kuvina - olkaa hyvä!
Ollaan maastoiltu aika huonosti syksyn aikana, koska ennen me käytiin aina maastossa, joten ainakin minä olen niin tympiintynyt siihen. Venta kuitenkin on paras mahdollinen maastomopo - se ei sano mistään mitään oli pimeä tai päivä ja menee aina korvat tötteröllä eteenpäin!
Uusia hankintoja

Stable Collectionin fullneck toppaloimi oli pakollinen hankinta tulevalle talvella.

Ja kaupan päälle sain mukavalla alennuksella villaloimen, jossa on niin kivat ruudut että pitihän se ostaa talliloimeksi...

Voitin facebookissa Heppatarvikkeen järjestämän tykkää&jaa -kilpailun, jonka palkinnoksi sain Horse Comfortin tallitoppaloimen.

Eskadronin viime vuoden värimallistoa oleva huopa eksyi samaan pussiin loimien kanssa... Eskan huovat ovat kyllä kestäviä, mutta jotenkin liusuvat aina satulan alta ikävästi.

Ja kallein hankinta: Venta-mummon luksusmatkamökki. Böckmannin Uno -traileri, joka rempataan uuteen kuosiin. Kuvassa se on vasta pihaan tulleena, kahden viikon aikana olemme isäni kanssa vaihtaneet siihen pohjan, sekä talvirenkaat.
Loppuun muutama kuva, joista toinen on otettu ihan ajatuksen kanssa. Arvatkaa vaan kumpi ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti