perjantai 10. huhtikuuta 2015

(Liian) isot tissit


Tämä katkera tilitys päätyi alunperin facebookin seinälleni, mutta koska tuntuu, että voin jatkaa valitusvirttäni täällä, liitän tämän tännekin. Eikä tässä edes mainita juuri hevosista mitään.

Nyt hermostuttaa. Tissigate. Koko SoMe riehuu siitä, että "pieni on kaunista ja povipommit on oksettavaa" -asenteella. Olen lukenut pikkutissien puolestapuhujien vuodatuksia siitä, kuinka heitä on nyt sorrettu tässä julmassa maailmassa. Ja se, että jos on isot hinksut niin pitäs olla helvetin onnellinen siitä. 

L U O J A N   L U O M A T
Kun kävin ensimmäisen kerran puhumassa lääkärille, että haluaisin lähetteen rintojen pienennys konsultaatioon. Nainen tokaisi minulle: "voi teitä nuoria, kyllä sinäkin tulet vielä hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet". Anteeksi miten meni? Eli minun pitäisi kärsiä tilanteestani koko loppuelämäni ajan "koska olen luotu sellaiseksi". Ja oppia vielä olemaan sinut asian kanssa? Toinen argumentti on aina "toisille tuota povea on suotu". Ei, ei sitä ole suotu yhtään kellekään - ja sen jokainen isohinkkinen emäntä tietää. Se on ristiksi annettu kantaakseen. Ylimääräiset kymmenen kiloa etupuolella ei nimittäin tule ilman terveyshaittoja. Minulle kasvoi vanhan piian kyhmy huonon ryhdin seurauksena jo 16-vuotiaana. Käteni puutuvat useita kertoja päivässä, niska- ja hartiakivuista puhumattakaan. Selkäranka on täysin vinksalleen kääntynyt ja tämä kaikki pitäisi vielä kantaa etuoikeutettuna? 


H E L P P O H A N   S U N   O N   M I E H I Ä   S A A D A
Aina joku vetoaa siihen, että kun on isot rinnat niin miehiä on parijonoksi asti. Nyt tulee ehkä yllärinä, että eipä juuri ole näkynyt sitä mieskatrasta mitä näillä puskureilla pitäisi muiden mukaan olla. Toisaalta, ehkä ihan hyvä niin. En ole luonteeltani man eater. En voi ymmärtää miksi kukaan valitsisi kumppaniaan pelkästään ulkoisten seikkojen vuoksi, koska kaunis voi olla sisältä mätä. Good luck with that shit. E I   H I T T O   M I T K Ä   L O L L O T
Jos on povea yhtä paljon kuin Pamelalla konsanaan, niin muut kanssaihmiset kokevat olevansa jotenkin etuoikeutettuna kommentoimaan sitä. Harhakuvitelmissaan joku varmasti luulee, että se tuntus jotenkin uskomattoman hyvältä. Tai saisi aikaan jonkinlaisen seksuaalisen hekuman, kun joku laukoo päin näköä tissikommentin. Mä saan miltei jokaisessa yövuorossani neljän aikaan aamuyöllä hurmaavan kommentin, pitäisi varmaan olla aika otettu. Lähinnä olo vain kiusaantunut, yritäppä siinä sitten takellella että millä juomalla. Suurin huomio kuitenkin on ollut, että kommenttien laukojat ovat yleensä naisia. Kateellisia varmaan ovat, koska raukat eivät tiedä että näiden hyytelöiden kanssa et nuku edes mahallasi. Luulevat, että onni jotenkin löytyy kuppikoosta. En koe, että minulla on oikeutta mennä kellekään sanomaan mitään heidän ulkonäöstään. Tästä päivästä eteenpäin rupean sanomaan "naamas on ruma", oli tissikommentti kehuna tai ei. Minulle se tuntuu loukkauksena.


V A A T T E E T   V A R M A A N   N Ä Y T T Ä Ä   T O S I   U P E I L TA 
Suora sitaatti eräästä blogista: "Naiset jotka omaavat pienet rinnat, ovat kauniita sellaisenaan, eivätpähän näytä liikaa tyrkyllä oleville". Mä en ole ikinä halunnut omasta vapaasta tahdostani näyttää tyrkylle. En vaikka minkälaisia verkkoja olisi vesillä ollut. Moni luulee, että olen tyrkky. Vaan koska tissivako näkyy. Näkyyhän se tässä kokoluokassa, jos et ole laittanut poolopaitaa päälle. Silloinkin se kuultaa paidan läpi. Valitseppa siinä vaatteita, kun muuten olet kokoa M, mutta rinnat kasvattavat sinut kokoon XL. Tosi upea näky, vaatteet säkittää hartioista ja mahalta tai puolestaan paidannapit soivat tiukemmin kuin Kalevalan kantele. Puhumattakaan mitä sä tarvitse sinne vaatteiden alle: mummojen tissiliivit löytyy joo, jotka ovat ilman minkäänlaista muoto-ompelua, toppausta tai mitään. Eli periaatteessa toinen tissi osoittaa itään ja toinen länteen, muotonakin on vielä rintojen oma profiili. Harvat luomutissit on muuten rakentuneet mitenkään kauniisti, yleensä painovoima on vetänyt niitä aika hyvin puoleensa. Ja kun isohinkki haluaa harrastaa urheilua, on ongelma vielä isompi. Päälle pitää virittää panssariryyderit, että ei hölsky. Niiden panssariliivien löytäminen on oma ohjelmanumeronsa - eikä muuten käydä Seppälästä hakemassa "kaikki alusvaatteet 9,95€" -tarjouksia. Allekirjoittanut on valinnut lajikseen ratsastuksen, jossa tulee paljon tärähdyksiä ja sivuttaisliikettä rinnoille. Ja ylös-alas. Oikeastaan vähän joka suuntaan. Ja mitäkö mä pistän päälle? Viimeiseen asti kurotut todella vahvat normaaliliivit, joidenka päälle vielä enemmän puristavat urheiluliivit. Sen jälkeen koko paketti teipataan tiukkaan kasaan ilmastointiteipillä ja haukon happea sen verran, etten pyörry. Hyviä urheiluliivejä ei tunnu löytyvän isoon kokoon, se on mahdoton yhtälö. Ja huonojen liivien tärähdykset sattuvat, tuottavat suurta fyysistä kipua povensa kantajalle tai vähintään häiritsevät hölskyessään. Ja tuhoavat rintakudosta. 


S U M M A   S U M M A R U M
Suurin osa tuntuu olevan sitä mieltä, että isot tissit ovat etuoikeus. Voin sanoa sen omasta kokemuksestani, että ei ole. Se on elävä helvetti, jokaisena päivänäsi elämäsi loppuun asti mukana. Ellet ole onnekas ja pääse kirurginveitsen alle. Minut on aina valittu läpi peruskoulun näytelmiin äitihahmoiksi. Ei suinkaan sen takia, että olisin mahtava näyttelijä, vaan siksi että rintani olivat jo silloin niin isot, että ne näkyivät varmasti takariviin asti. Oli tosi kätevää valita semmonen, kun ei tarvinnut käsikirjoitukseen erikseen tehdä selkeäksi kuka näyttelee äitiä. Elävä helvetti se on myös säryiltään ja kivuiltaan, rasittavilta tekijöiltään. Mulla on noin viisi kertaa enemmän rintakudosta mihin voi rintasyöpä elämäni aikana kehkeytyä kuin muilla. En vieläkään näe etulyöntiasemaani tässä. En ole välttynyt saamasta sakkoja povellani, enkä ole sen parempi ihminen. Oikeastaan vähän vaivaisempi ja sairaampi, kuin muut parikymppiset ovat. Aion ruikuttaa niin kauan terveyskeskuksien huoneissa lääkäreille, kunnes pääsen verorahoilla maksettuun rintojen pienennykseen. Se on vaativa ja hankala leikkaus, mutta en näe muuta keinoa pelastaa jäljellä olevaa terveyttäni ja elämänlaatuani. Aivan yksi lysti, tunnenko oloani sen jälkeen "naiseksi", kuten isotissit kuulemma tuntevat. Elämänlaatu siitä paranisi. 

Seuraavan kerran kun kuulen "olisipa mullakin yhtä isot" tai "helppohan sun on noilla sanoo", niin annan bitchsläpin toisella rinnallani. Suurin osa ei edes tajua, kuinka raskas risti on isoa povea kantaa. Etuoikeutettu on se, jolle ei luoja suonut massiivista luomupovea. Kumitissit puolestaan eivät voi puhua isoista rinnoista kovinkaan totuudenmukaisesti ja arvostelevasti, sillä silikoni ei nyt millään paina yhtä paljoa kuin ihan oikean tissin sisältö. Vaan pienennysleikkaus ei kolkuttele kalenterissa, joten voin heittää tissit olan yli ja jatkaa katkerana, kuten ennenkin.

116 kommenttia:

 1. Tää on kyllä aika mahtava postaus! En tosin itse oo isorintainen, mutta useasti tulee mietittyä että mitä helvettiä tuolla internetin ihmeellisessä maailmassa, kuten myös kaupungilla puhutaan. En ymmärrä, eikö nää jättitissien haaveilijat tajua sitä, kuinka usein isot tissit on monta kertaa rumemmatkin, kuin ne pienet. Painoa niin paljon että pakostahan ne roikkuu, toisin kuin ne kivat, terhakat pikkutissit!(vinkvink) Ehkäpä ihmiset sitten luulee, että ne bosat näyttää just samalta ilman tukea, kuin kokoa liian pienillä push up -liiveillä? Saattaahan ne silikonit näyttää kivalta esimerkiksi bikineissä, mutta kuinka luonnottoman näköisiä ne onkaan muuten? Kyllähän minäkin joo olen joskus haaveillut hieman isommista rinnoista, mutta nyt puhutaankin vain pienestä muutoksesta. Ehkä kuitenkin se muoto on se, joka korjausta vaatisi. Mutta minkäs sille voi.. Hyvää kevättä sinulle! Pidän peukkuja pystyssä että pääset tissestäsi mahdollisimman pian eroon!(näin karusti sanottuna..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photography By Aaveen.Net: (Liian) Isot Tissit >>>>> Download Now

   >>>>> Download Full

   Photography By Aaveen.Net: (Liian) Isot Tissit >>>>> Download LINK

   >>>>> Download Now

   Photography By Aaveen.Net: (Liian) Isot Tissit >>>>> Download Full

   >>>>> Download LINK IZ

   Poista
 2. Mulla taas jää aika usein vaatteissa lörpöttämään tissien kohtaa kun tissien pitäis ns. nostaa niitä :D Mulle kyllä kelpais hitusen isommat tissit kun tuntuu että mitkään hienot vaatteet ei oo yhtään mun malliset...

  VastaaPoista
 3. Hyvä aihe ottaa esille. Oma varustus ei todellakaan ole mikään massiivi, ja siitäkin huolimatta olen sitä mieltä, että se on tässä lajissa usein tiellä ja harmiksi.

  VastaaPoista
 4. Mahtava teksti! Ärsyttää muutenkin kun ihmiset vertailevat mikä rintojen koko on parempi kuin toinen, ei se mielestäni ihan niin mene :-D typerää tuomita ihmisiä kuppikoon perusteella. Toivotaan, että pääsisit leikkaukseen!

  VastaaPoista
 5. Loistava teksti ja hyvin tuot asian eri puolia esille. Harva pienirintainen, tai edes normaalivarustettu, ajattelee asiaa muuten kuin esteettisesti. Muutaman isoryntäisen ystävän kanssa olemme asiasta myös usein puhuneet ja kyllähän aika moni povekkaampi olisi valmis varustuksestaan siivun luovuttamaan.
  Itse olen n.30vuotta kärsinyt pienistä ketunnenistä, jotka vasta muutamina viime vuosina ovat menettäneet "tärkeytensä" ulkonäön osalta. Ne ovat kuitenkin suoriutuneet pääasiallisesta tehtävästään ja ruokkineet kaksi mukulaa. Sama se miltä ne näyttää, kiinnitetään huomio sitten vaikka tyylikkääseen kypäräkampaukseen tai paskaisiin tallivaatteisiin, niin kukaan ei katso tissejä. :D
  Kiitos hyvästä tekstistä (jälleen kerran) ja voimia tissitaisteluun. :)

  VastaaPoista
 6. Hehheh :D hymy huulilla on mukava kotona niskasärkyä kärsiä! Super hyvin kirjoitettu. Olen aina tahtonut isommat tissit, jopa silareita ajatellut. Kun miettii ratsastuksen kannalta, jätän suosiolla ne sinne lekuriin. Kaupassa työskentelevänä ei nimittäin hartiakivuilta voi välttyä, mutta jos samaa kipua olisi myös vapaa ajalla tarjolla ilman hetkenkään helpotusta, jätän sittenkin välistä.

  Sen vaan sanon mieti todella tarkkaan pienennys leikkausta. Siitä on pitkä toipuminen ja pärjääkö Ootus ilman sinua kuukauden.

  Vähemmän tissit enää mielessä, voinkin siirtyä ajattelemaan hevosia :)

  VastaaPoista
 7. Asiaa! Töissä saa kuulla, että 'olisipa mullaki tollaset'. Voisin antaa kernaasti osan pois, kun kuppikoko on 70 G-H... ratsastin kauan ilman urheiluliivejä, mutta onneksi tulin järkiini. Arvet kerkes kumminkin ilmaantua :s

  VastaaPoista
 8. Hyvä kirjoitus! Tunsin joskus yhden nuoren naisen joka oli niin pieni ja laiha varreltaan, mutta tissit olivat aivan jäätävän kokoiset. Valitteli samaa kuin sinä ja toivoi pääsevänsä pienennysleikkaukseen. Älä menetä toivoa! :) valita, valita ja valita, liioittele myös. Mulla on "vain" C-kuppi ja välillä tämäkin koko jo ärsyttää. Voin vain kuvitella millaista on elää isompien kanssa :(

  VastaaPoista
 9. Mä niin samaistun tähän! Itselläni luonnollisesti 70 DD-E liivien mallista riippuen, vaikka olenkin ihan normaalipainoinen ja aina saa kuulla kuittailua tisseistä.

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä sulle taistellussa lääkärien käsittämättömiä asenteita vastaan! Kyllä ammattilaisten pitäis osata laittaa ihmisen terveys muiden kauneusihanteiden edelle.

  VastaaPoista
 11. Minä olen ihmetellyt suuresti sitä, miksi vallitsevaa kauneusihannetta vastaan pitää taistella lyttäämällä muita. Kuten tuollaisessa "povipommius on ällöttävää" -tyyppisessä keskustelussa. Itse kun olen pienikokoinen niin ärsyttää kaikki "tältä oikeat naiset näyttävät" -jutut, joissa hoikka ihminen ei koskaan ole "oikea nainen". Ylipäänsä ärsyttää se, että ihmisiä arvotetaan jonkun ulkoisen perusteella.

  Mitä tissigateen tulee, teini-iässä kadehdin isorintaisia mutta aikuisena olen ollut tyytyväinen, että A-kupinkin rintaliivit voivat mahtua. Tämäkin joskus herättää ihmetystä, kun kaikkien naistenhan kuuluisi haluta vähintään se C-kuppi. Mutta juuri noista tekstissäsi mainitsemista syistä koen olevani onnekas, kun rinnat eivät kasvaneet tämän isommiksi.

  Tsemppiä ja hyvä, että toit tämän aiheen esille.

  VastaaPoista
 12. Tosi hyvä teksti! Itselleni ei isoja rintoja ole, mutta pakko sanoa; eläminen on helpompaa, kun juurikin sanoit rintojen takia tarvitsee isommat vaatteet, jotka sitten näyttävät muualta löysiltä ja kiristävät edestä - tätä ongelmaa ei mulla ole. Tämä teksti sai kuitenkin ajattelemaan. Olen aina miettinyt, että vähän isommat rinnat ja hoikka kroppa olisi unelma, mutta tämän tekstin ja erään tuttuni kokemuksen jälkeen en kadehdi.
  Tsemppiä sulle lääkäreiden ja tuon kanssa! Toivottavasti pääset leikkaukseen! :)

  VastaaPoista
 13. Todella hyvä teksti! Itellä d-kuppi ja salilla käydessä pakko pitää rinnoista kiinni hyppiessä, en ole löytänyt vielä urheilurintsikoita jotka nämä oikeasti pistäisivät aisoihin! Saati sitten ratsastaessa..

  VastaaPoista
 14. Mainio teksti! Voin samaistua melkein kaikkiin kohtiin :) Itse sain helpotusta niskakipuihin, kun löysin erään nettikaupan (lumingerie.fi). Täältä sain vihdoin ohjeet ja neuvot oikean kokoisiin liiveihin. Aikaisemminkin olin asioinut erikoisliikkeissä ja maksanut itseni kipeäksi, mutta silti saanut vääränkokoiset... Tuolta olen ostanut myös urheiluliivit, jotka toimivat myös ratsastaessa. Kokoni on 75G. Tsemppiä!
  Piia

  VastaaPoista
 15. Wow, todella hyvä kirjoitus! Laittoi todella ajattelemaan asiaa tuolta isojen tissien negatiiviselta kantilta... itsehän edustan aivan päinvastaista kokoluokkaa, jotenjoten.

  Hei tsempit sulle ja kiitos tästä maailmaa avartavasta tekstistä!

  VastaaPoista
 16. Loistava teksti! Avasi minun silmät ihan uudelle näkökulmalle. Niitä järeitä urheilu rintsikoita on ainakin niken en muista mallia mutta ei perus vaan takaa kiinni laitettavat ja säädettävät. Ne on hyvät ja hintakin on 60-70€ Itellä ollut käytössä jo nelisen vuotta vaikken omaa normaalia suurempaa povea. Kannattaa edes sovittaa!

  VastaaPoista
 17. Loistava kirjoitus! Itse (pienirintaisena) en voi kuin kuvitella tunteita (niin fyysiset kuin psyykiset), joista kirjoitat. Vaikka olenkin tietoinen haitoista, joita suuret rinnat aiheuttaa, niin nyt vasta kirjoituksesi toi ne uudelle tasolle. Henkilökohtaisemmaksi. Ei kyllä yhtään käy kateeksi suuret rinnat kun asiaa tuolta kantilta katsoo... Vaikka usein toivon, että rintavarustukseni olisi (hieman) isompi, niin tuon kirjoituksen jälkeen taidan jatkaa elämääni tyytyväisenä "ketunnenieni" kanssa. Eivätkä nämä aivan huonot "ketunenät" ole, onhan näillä jo yksi lapsikin ruokittu. ;)

  Tsemppiä elämään isojen puskurien kanssa, toivottavasti joskus pääset toivomaasi leikkaukseen!

  VastaaPoista
 18. Loistava kirjoitus! Itse (pienirintaisena) en voi kuin kuvitella tunteita (niin fyysiset kuin psyykiset), joista kirjoitat. Vaikka olenkin tietoinen haitoista, joita suuret rinnat aiheuttaa, niin nyt vasta kirjoituksesi toi ne uudelle tasolle. Henkilökohtaisemmaksi. Ei kyllä yhtään käy kateeksi suuret rinnat kun asiaa tuolta kantilta katsoo... Vaikka usein toivon, että rintavarustukseni olisi (hieman) isompi, niin tuon kirjoituksen jälkeen taidan jatkaa elämääni tyytyväisenä "ketunnenieni" kanssa. Eivätkä nämä aivan huonot "ketunenät" ole, onhan näillä jo yksi lapsikin ruokittu. ;)

  Tsemppiä elämään isojen puskurien kanssa, toivottavasti joskus pääset toivomaasi leikkaukseen!

  VastaaPoista
 19. Kanssasisarena, joka omistaa isomman puskurin, kuin moni saman ikäinen ja kyllä tässä on itsekin haaveillut pienennyt leikkauksesta useammat vuodet. Välillä tuntuu, et osa ei näe muuta kokonaisuutta suurien rintojen takaa ja sitten yritä siinä tehdä mitään, kun jatkuvasti tuijotetaan tai sanotaan jotain. Ratsastus oli täyttä tuskaa pomppivien lollojen kanssa, puhumattakaan niistä selkäkivuista ja ei tukevatkaan urheiluliivit kyllä auttanu juurikaan. Ahdistava aihe, jo pelkkä harmiton muistutus siitä, että omistat isot rinnat, riittää siihen että vedän itseni kuoren sisälle suojaan. Käytän isoja vaatteita, jotta rintojeni koko ei hypi silmille, kun päällä on löysät vaatteet.

  Ahdistavin aihe tähän mennessä, mitä olen itse lukenut somessa ylipäätään, koska en voi ymmärtää miten joku voi haluta isot tissit, koska ne näyttää hyvältä, mutta hei siinä tulee ongelmiakin mukanaan, ettei se jälkeenpäin enää tunnukkaan niin ruusuiselta. Selkäkivut sun muut terveyttä heikentävät seikat tulee mukaan kyllä.

  Kaikki ei ymmärrä, ettei kaikki voi olla tyytyväisiä siihen minkälaiseksi on luotu tai geenit vaikuttanut. Itse en ole tyytyväinen, enkä koskaan tule olemaan, vaikka muut sanoisi mitä. Menen leikkaukseen heti, kun siihen on varaa ja teen itsestäni onnellisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkaus ei todellakaan tarvitse olla teetettynä yksityisellä omasta pussista, vaan aivan julkisella puolella. Maksaa se toki silloinkin, mutta loppusumma on huomattavasti pienempi. Kuuklaa rintojen piennennysleikkauksen kriteerit ja mikäli ne täyttyvät kohdallasi, niin lääkärin juttusille, mars! :)

   Poista
 20. Olen meidän perheen ainoa pienitissinen (jos isää ei lasketa :D) ja muistan joskus teininä, kun äitini sanoi olevansa tosi iloinen, että minulle ei kasvanut samanlaisia megahinkkejä kuin hänelle. Olen itsekin erittäin tyytyväinen, koska näiden C-kupin tissienkin kanssa harjoitusravi tuntuu usein vähän ikävältä sporttiliiveistä huolimatta, joten voin vaan kuvitella miten pahasti yhtään isommat meijerit hölskyy. Tietty joskus nuorempana tuli oltua ehkä hieman kateellinen kavereiden isommista tisseistä, mutta varsinkin terveydellisistä syistä pienempi parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pidät c-kuppisia pieninä tisseinä, niin mitä a-kupin kokoiset ovat? Mikroskooppiset? :D

   Poista
  2. Itse en henkilökohtaisesti ajattele ainakaan, että A-kupit ovat mikroskooppiset tai C-kupit ovat pienet. Itse ainakin peilaan omaan rintavarustukseeni: ne joilla on pienemmät kuin minulla ovat pienirintaisia, vaikka en sitä heille kerrokaan. Eikä nyt välttämättä E-kuppi tunne enää itseään pieneksi, mutta minusta hän näyttää siltä ;)

   Poista
 21. Iso tissinen tai niin mä ainakin luulen että olen. Tosin kahden lapsen saanti tasoitti tilannetta - ei jäänyt ketunnokat (niinkuin pieni tissisillä - tämä ehkä ainut asia mistä voisi "lällättää") vaan hallittavissa olevat koot vaikka imetin vain 4kk yhteensä molempia lapsia.

  Mutta joo ne ongelma enemmänkin kun ylpeys, ei voi ostaa tiettyjä paitoja esim nappipaitoja ku hartioista olen muuten pieni niin ei isompaa kokoa voi ottaa. teininä kerran jumitti yks paita pukukopissa päälle - kauhea noloa :D. Liivien osto on paskaa ja mulla vielä vaihtelee koko kiertojen mukaan nin paljon että pitäisi olla kahta kokoa. Mutta vinkki h&m:lle vihdoin on tullut (liekkö silikonitissi muodin vuoksi) yksi hyvä malli isorintaisille - harmittaa olisi silloin pitänyt ostaa monet liivit sillä en tiedä vieläkö malli on valikoimassa ja ne oli n.20€. Rintaliivi kaupasta kerran löysin huiput urheluliivi 100€ en raskinut silloin ostaa ja nyt on viritelmiä ties mitä- Joo harrastan juoksu ratsastuksen lisäksi - eli tum tum kun tissit saa kyytiä. Juoksussa liivit ei saa olla liiankaa tiukat - happi ei muuten kulje .Ooon päättänyt että jos tissini heiluu muttei niihin juoksussa satu niin heilukoon - olen ainakin reipas lenkkeilijä.

  Mutta suuremmin rinnoista ei nyt imetyksen jälkeen ole ollut ongelmaa eikä ole tullut mitään särkyjä yms. Teininä tosin liikuntatunnilla tai jo 6 luokalla se oli ahdistavaa ja noloa. Pystyn nukkuu mahalleen.

  DD75 :)

  VastaaPoista
 22. Aamen! Eipä muuta sanottavaa. Olisin itsekin ottanut kernaasti pienemmät rinnat, vaikkei minulla ihan yhtä isoja ole, kun sinulla. Äitini taas on kärsinyt rinnoistaan aina ja sieltähän minäkin nämä olen perinyt.

  VastaaPoista
 23. Itse pienitissisenä nimenomaan koen, että minä olen etuoikeutettu juuri noiden kaikkien mainitsemiesi seikkojen tähden. Voin lähteä juoksulenkille ihan ilman rintsikoita ja ties mitä muuta, enkä tajua niitä lukuisia nalkuttajia, jotka kokevat isot tissit jonkinlaiseksi etuoikeudeksi. Tyhmähän täytyy olla, jos luulee niiden isojen tissien olevan höyhenillä täytettyjä!

  Toivottavasti pääsisit veitsen alle pienennyttämään tissisi. Aivan käsittämätöntä sekin, miten niin helvetin vaikeaa on päästä kropastaan tekemään sellainen, että voi sitä ylpeänä kantaa - varsinkin kun kyse on suorastaan terveyshaitasta, joka tasan vaikuttaa elämänlaatuun. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 24. Todella hyvä kirjoitus tästä aiheesta!! Tuttu kävi vähän aikaa sitten juuri niskakipujen yms. takia. Elämä helpottui huomattavasti. Mielestäni näytät sopusuhtaiselta rintavarustuksesi kanssa, mutta ymmärrän kuitenkin ahdinkosi! Toivottavasti saat helpotusta oloosi.

  VastaaPoista
 25. vau mitä tekstiä! sä olet kaunis ❤

  VastaaPoista
 26. Todella hyvä teksti! Mahtavaa, että joku kirjoittaa tästä asiasta näin suoraan ja kiertelemättä, koska isot rinnat eivät todellakaan ole varsinkaan ratsastajalle mikään ilonaihe.. Ihan näin "keskikokoisenakin" (?? :D) kunnollisten urheiluliivien löytäminen on melkoinen haaste (tai mahdottomuus), kyllä varsinkin harjoitusravissa huomaa usein kadehtivansa niitä, joilla on oikeasti pienet tissit ja jotka voivat hölkötellä ratsuillaan vaikka pelkässä bikinien yläosassa tuntematta minkäänlaista tuskaa :P

  VastaaPoista
 27. Pienennysleikkaukseen ei pääse vaikka terveys menisi hinkkien takia mutta kyllä ne silarit saa vaikka ne eivät terveyteen vaikutakaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullut, että silikoneja olisi saanut julkiselta terveyshuollolta - ellei kyseessä ole ollut kokonaan rinnan poistaminen, joka on sitten myöhemmin rakennettu takaisin. Toki yksityiselle leikkaukseen pääsee kuka tahansa, kun vain osoittaa omaavansa pankkitilillään tarpeeksi suuren summan rahaa. Silarit saa tosin paaaljon halvemmalla, sillä se on aika yleinen ja helppo leikkaus.

   Poista
 28. Mahtava postaus! :D Ja ihan täyttä asiaa. Kyllä se on tullut huomattua kaupassa, miten vaatteet suunnitellaan vaan pienitissisille kun vaikka kuinka kaivelee sitä extraextralarge-laaria niin silti napit kinnaa rinnusten kohdalla :D Luojan kiitos olen valinnut hoitoalan eli ei tartte käyttää mitään jakkupukuja (tosin kivasti ne välillä tuppaa vilkkumaan sieltä vkaula-aukon välistäkin...).

  Ei tuo rintojen pienennysleikkaus muuten mikään äärettömän hankala ja vaativa operaatio ole. Vaativampi toki kun joku rintojen suurennus tai koko rinnanpoisto, mutta kyllä se plastiikkakirurgi osaa ne kaikki tehdä eikä pitäisi olla mikään syy sille, että leikkaukseen ei pääsisi. Yleisanestesia, parin tunnin operaatio ja that's it. Se on vaan jatkettava sitä lekurin luukulla käymistä (jos sinne lääkärin kammariin nyt ylipäätään tässä maassa enää pääsee muuta kun toinen jalka haudassa!) ja ruinaamista, kyllä ne jossain vaiheessa kyllästyy. ;)

  VastaaPoista
 29. Hei aivan täydellinen postaus! Mä tiedän ton tunteen, tissit on nyt alle parikymppisenä kun vanhan mummon ja maan vetovoima todellakin on ottanut omansa. Miehet kyttäävät varsin avoimesti baareissa ym mikä tuo vähän epävarman olon vaikka "pitäisi olla onnellinen". Ja urheiluliivit, tuo maailman ihanin keskustelunaihe... Mutta toivottavasti pääset kirurgin veitsenalle koska kenellekkään ei soisi selkäkipuja vain tissien takia!

  VastaaPoista
 30. Näin 160-senttisenä, hieman yli 50-kiloisena ja 65G-H-liivikoon käyttäjänä saan kuulla tisseistäni ihan jatkuvasti. Kyllä, itsekin jaksan (ärsyyntyneenä) ihmetellä, mistä nämä jäätävät meijerit tähän tupsahtivat. On raivostuttavaa kuulla jatkuvasti myös muiden, usein tuntemattomienkin, ihmisten kommentointia aiheesta. Muistan, kun joskus teini-ikäisenä joku kavereistani huusi keskellä koulun ruokalaa, että "huomasin just, että sulla on v*tun isot tissit - vaihetaanko?" - ja ei, ei tuntunut kivalta. Epävarma teinityttö olisi voinut kaivautua loppupäiväksi koulun vessanpöntön putkenmutkaan.

  Paitsi, että niska-, selkä- ja päänsäryt ovat arkipäivää, on näistä myös muuta haittaa. Tunnen oloni poikkeuksetta isokokoiseksi / lihavaksi, vaikken sitä muilta osin olekaan kuin rintamuksen kohdalta. Olen kuin joku tissianimehahmo, mutta "epäsopusuhtaisempi", en lainkaan tasapainoisen näköinen. Minun vartalolleni sopivia vaatteita ei ole. Jos ostan tisseistä puristamattoman paidan, se on usein säkkimäinen ja kätkee muutoin hoikan varren, mikä johtaa siihen, että näytän tasaisesti valtavalta. Vaihtoehtoisesti näytän tyrkyltä, laitoin päälleni sitten melkein mitä tahansa. Tissit tekee vaatteista rumia, tarjolla on tässä koossa yleensä vain toinen toistaan rumempia rintaliivejä ja joo, painovoima on jo näin parikymppisenä tehnyt tehtävänsä. Ei näytä hyvältä ilman liivejä eikä rumissa liiveissä kovinkaan paljon paremmalta.

  Huomiota kyllä saan. Jos lähden baariin, risteilylle, salille tai ihan mihin vain, saatan kyllä nopeasti saada seuralaistarjokkaita. Tässä on vaan se vika, että ympärilleni kerääntyy lähes poikkeuksetta koko mestan karmeimmat miehet. Vedän puoleeni juuri sellaisia miestyyppejä, joita en suinkaan haluaisi viehättää. Moni tekee olettamuksen, että olen se isotissinen blondi, jonka päässä ei taatusti voi liikkua mitään muuta kuin halu saada kaiken maailman junttien huomiota. Onneksi on omat ystävät, jotka näkevät minussa jotain ihan muuta.

  Minusta koko väittely pienten ja isojen tissien paremmuudesta on aivan kummallinen. Kummassakin on varmasti hyvät ja huonot puolensa, ja useinhan elämässä muutenkin halutaan aina sitä, mitä itsellä ei ole ja nähdään sellaisissa asioissa vain hyviä puolia. Jos itse saisin jotakin toivoa, niin sopusuhtaisuutta. En suinkaan haluaisi yhtäkkiä olla pienirintainen, mutta ei nämä suhteettoman suuren möllykät mikään ihanneominaisuus ole. Tahtoisin olla tasapainoisemman näköinen. Tavallaan toiveeni liittyy siihen, että koen nyt ihmisten tekevän suurten rintojen sokaisemina ja ohjaamina persoonallisuuteeni liittyviä päätelmiä, jotka eivät vastaa sitä, millaiseksi itse koen persoonani. Ulkonäöllisesti olen jotenkin tottunut tilanteeseen, vaikka harmittelenkin, kun sopivia vaatteita ei löydy, mutta juurikin muiden kommentit tai asenteet tuntuvat pahalta.

  On ihanaa olla sellaisten ihmisten seurassa, joita tissini eivät kiinnosta tai häiritse. Valitettavasti yksikin kuultu kommentti - puhumattakaan toistuvista möläytyksistä - lietsoo epävarmuutta ja herättää pelon siitä, että näinkö ne muutkin ajattelee vaikka eivät vaan sano. Tuskin valtaosa ajattelee mitään sen kummempaa, mutta ihmismieli on kummallinen ja kummallisesti se takertuu niihin asioihin, joiden suhteen itse on kaikkein eniten varuillaan tai epävarma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://boot2boot.blogspot.fi/2013/02/reduktioplastiasta.html

   Juuri tuo epäsuhta on ilmeisesti riittävä syy päästä leikkaukseen, kannattaa yrittää!

   Poista
 31. no mulle kyllä näytät iha sopusuhtaselta vartaloos kattoen.. Jos laihduttaisit niin eiköhän ne tissitkin pienenis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa katsoin minäkin. Jumppaa jumppaa, ehkä lääkärikin ois sitten myönteisempi leikkauksen suhteen jos kiloja tippuisi, jos leikkausta vielä sitten haluaa.

   Poista
  2. Normaalipainoisen ihmisen laihduttaminen on vähän kysymysmerkki, miksi pitäisi normaalipainoisena "laihduttaa" ?

   Lisäksi rinnat muodostuvat rasvan lisäksi rintarauhaskudoksesta, johon painonpudotus tai laihduttaminen eivät vaikuta. Langanlaihalla voi olla suuret rinnat, kun taas ylipainoisella voi olla pienet. Laihduttaminen ei kuitenkaan kiinteytä tai välttämättä pienennä - lisäksi samat terveyshaitat säilyvät. Lisäksi suurilla rinnoilla tien reunassa hölkyttäminen tai salijumppa ovat kivuliaita ilman oikeanlaista tukea.

   Rintojenpiennennysleikkaukseen katsotaan ensin ns. kriteerit (Kiireettömän leikkaushoidon perusteet erikoissairaanhoidossa, lähteenä Sosiaali- ja terveysministeriön oppaita 2005:5/Yhtenäiset kiireettömän hoidon perusteet), joissa on myös BMI tärkessä osassa senttimetrien lisäksi. Minun BMI vastaa normaalia painoa, oli se sitten yksi lysti kuinka sopusuhtaisella näyttäisin.

   Kaikki eivät suostu ymmärtämään faktoja, vaikka niitä heille esitettäisiin. Ikävää, että moni on niin uppiniskainen, että hokevat vaan, että laihduta laihduta.

   Poista
 32. Täällä myös isorintainen ja ratsastukseen ollut hankalaa löytää kunnon rintsikoita, niinpä olenkin ratkaissut ongelman turvaliivillä :D tarpeeks napakka turvaliivi pitää rinnat paikallaan, ei hölsky eikä satu ja ompahan turvavarusteet käytössä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti turvaliivi soveltuu hyvin este- ja kenttäratsastukseen, mutta en ole ikinä pitänyt todellisesta "panssaritissiliivistä" päälläni kouluharjotteissa. Monipuolisena harrastajana tulee kuitenkin esteitä hypättyä kaikesta vähiten ja eniten puolestaan hiotaan tahtia ja tasaisuutta. :)

   Poista
  2. Oma ongelmansa on siinä hyvän turvaliivin löytämisessä.. mulla on isojen rintojen lisäksi lyhyt selkä, yritäpä löytää sopivan lyhyt, mutta kuitenkin tarpeeksi iso, jotta kaikki tavara mahtuu sisään.. aika helkutin monta mallia kokeilin ennen kuin sopiva löytyi.
   Itselläni on changen urheilurintsikat. Litistää kohtuu mukavasti, mutta eihän nuo nyt ihan paikoillaan pysy. :(

   Poista
 33. Tutun kuuloinen postaus. Vielä hieman yli vuosi sitten olin juuri sellainen hölskyvärintainen ratsastaja, jonka ratsastustunnit olivat yhtä heilumista ja kipeytynyttä rintakehää. Huhtikuussa pääsin Hyksiin pienennysleikkaukseen, jossa poistettiin yhteensä 1160grammaa rintakudosta. Kiitos ja näkemiin, ei tullut ikävä. Toipuminen sujui hyvin ja kesäkuulla sai jo nousta hevosen selkään. Keventynyt rintavarustus sai ratsastuksen tuntumaan hauskalta pitkän kitkuttamisen jälkeen. Muutoinkin leikkaus paransi elämänlaatua suuresti. Toivon että pääset leikkaukseen, käy toisella lääkärillä ja VAADI kunnollista konsultaatiota, jollain lääkäreillä on asennevamma. Minä olin leikkausjonossa 3,5 kk ja pääsin huippu hyvään hoitoon Hyksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin toivoisin, että saisin ratsastuksen tuntumaan hauskalta ! Enkä miettimään, että taas toisesta kädestä hävisi tunto, taas hartiat jännittyivät, taaaas hinkit pomppii. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 34. Hyvä kirjoitus! Jouduin itsekin aikoinaan varustautumaan ridatunnille tuplaliivein sekä kireellä topilla, muuten olis rintavarustus pamauttanut mua nenään. Satuin sitten avaamaan suuni silloiselle gynekologilleni, joka kirjoitti välittömästi lähetteen konsultaatioon. Summa summarum, pääsin leikkausjonoon ja n. 9 kuukauden odottelun jälkeen kummastakin rinnasta lähti reilut 800 g. Olo keveni kerta heitolla, ratsastaessa leijuin, niska- ja hartiakivut hävis ja ryhti parani. Toki haavat oli aluks kivuliaat, mutt huolellisella hoidolla ne parani suht nopeesti. Leikkauksesta on nyt noin 10 vuotta enkä ole koskaan milloinkaan katunut. Tsemppiä sulle, jatka sinnikkäästi myötämielisen lääkärin etsimistä!

  VastaaPoista
 35. Loistava postaus ja täyttää asiaa, wau! Kiitos tästä ihan oikeesti! Tosi hyvin kirjoitettu!
  Tsemppiä sinulle! :)

  - Nuori mies

  VastaaPoista
 36. Aamen! Olen 17v tyttö ja omistan myös todella suuret rinnat. Selkäni ja hartijani ovat jatkuvasti kipeänä. Olen jo yläasteelle menosta saakka toivonut rintojen pienennysleikkausta ja edelleenkin olen sillä kannalla. Ratsastan myös ja en ole vielä(kään) löytänyt tarpeeksi tukevia liivejä, joten olen alkanut saad rintoihini raskausarpia..

  VastaaPoista
 37. Kyllä sinne julkiseen leikkaukseen on mahdollista päästä. Ensin piti kyllä käydä fysioterapiat ja jumppaohjelmat jne., mutta kun eihän se oireiden syy mihinkään niillä hävinnyt. Työterveyshoitajan kautta pääsin TYKSiin ensin kirurgin konsultaatioon, joka päättää sen leikkaustarpeen ja sen jälkeen sitten leikkaukseen. Omaa rahaa siinä paloi muistaakseni n. 250 €, ei paha. Leikkaava lääkäri sama kuin yksityisellä lääkäriasemalla tekee samoja leikkauksia isolla rahalla, joten ei mitään eroa työn laadussa.

  Tuolloin olin alle 25v, niin leikkaus tehtiin sillä tapaa, että jos lapsia olisin tehnyt, niin tod.näk. olisin voinut imettääkin. Itseasiassa imetystodennäköisyys jopa kasvoi leikkauksen myötä, kun alkoi rintoihin tulla jotain tuntoakin! Ns. "koirankorvat" (tyhjää ihoa) jäi, ja ne nipsaistiin sitten päiväkirurgisena pois n. vajaan vuoden päästä ensimmäisestä leikkauksesta. Nyt leikkauksesta on jo n. 10 vuotta aikaa, arvet eivät etäämpää näy enää ollenkaan ja just parhaillaankin puuhastelen kotosalla ilman rintsikoita! Mitä luksusta!

  Ja arpineen kaikkineen nämä uudet on niiiiin paljon kivemmat, että aika pian jo heti leikkauksen jälkeen uskaltauduin esim. uimahalliin.. minne en aiemmin olisi suurin surminkaan mennyt alasti hillumaan. Todellakin suosittelen käymään vielä jossain toisella lääkärillä ja jos nuo leikkauskriteerit täyttyy ja kaikkea muuta on jo kokeiltu, niin kyllä niistä eroon pitäisi päästä. Ja tosiaan, se yleislääkäri yms. ei tee sitä leikkauspäätöstä! Se laittaa oireiden ja kriteerien perusteella lähetteen sinne kirurgille ja se kirurgi päättää! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 38. Pieni vinkki! Kokeile Shockabsorberin urheiluliivejä, menevät myös isommalle povelle :)

  VastaaPoista
 39. Nuo rinnat ovat ihan normaalikokoiset. Menkää salille hankkimaan lihaksia, joiden avulla jaksatte kantaa ruhojanne. Ei laihduttaminen auta jos ei normaalipainoisessa rungossa ole luiden lisäksi juuri muuta kuin hyytelöä. Tää on tällaista uusavuttomien ja mukavuudenhaluisten vellihousujen kitinää. Rinnat on luonnollinen osa tervettä naisen vartaloa, nykyään ovat ihmiset sekaisin kun pitää leikellä normaaleja vartaloita huonon itsetunnon takia.

  VastaaPoista
 40. Lovely & Good Work Show it is very well show
  revit 2018 crack

  VastaaPoista
 41. Eivät nuo edes ole isot. Nykyään keskivertorintojakin ollaan menossa pienentämään. Haluan itsekin pienemmän peniksen koska ärsyttää kun on niin helvetin suuri kyrpä housuissa :)

  VastaaPoista
 42. Letasoft Sound Booster Product Key is undoubtedly an amazing and potent application for raising the sound quantity of your system. Occasionally you can not receive the quantity great more than enough when you are utilizing your laptop or PC to watch flicks, videos, and game titles. It boosts the size of the system much more than its capacity or its flexibility. This application can grow the quantity of your system greater than 5 situations

  VastaaPoista

 43. Cold weather! Some are very useful!
  Thanks for reading this article
  other sites are also good.
  storyboard pro crack
  virtual dj pro crack
  driver finder pro crack

  VastaaPoista
 44. Your source for fun, free mobile and PC download games. Thousands of free ... Download or play free online! ... Here is the Exact Arcade Version of Dig Dug!
  unruly heroes android

  VastaaPoista
 45. jetbrains phpstorm crack Thanks for this post, I really found this very helpful. And blog about best time to post on cuber law is very useful.

  VastaaPoista
 46. editplus crack Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me.

  VastaaPoista
 47. Thanks for other great articles, others might get it.
  What kind of knowledge is such an ideal form of writing? I am the owner
  I looking for so a presentation in a week.
  recover my files crack
  radmin crack
  final cut pro crack
  logic pro x crack
  smart game booster crack
  prezi pro crack

  VastaaPoista
 48. This article is so innovative and well constructed I got lot of information from this post. Keep writing related to the topics on your site. idmcracksetup.com

  VastaaPoista
 49. Your source for fun, free mobile and PC download games. Thousands of free ... Download or play free online! ... Here is the Exact Arcade Version of Dig Dug!
  devil may cry 2 pc game free download highly compressed

  VastaaPoista
 50. Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far.Http-Debugger Crack

  VastaaPoista
 51. Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us Toon Boom Storyboard Crack . Kindly click on here and visit our website and read more

  VastaaPoista
 52. Android Apks - is a place where you can find paid best android apk apps games to download free full version for mobile, tablets this is a place where you can download games free.
  rarevision free
  tasker apk free download for iphone

  VastaaPoista
 53. Such a great and nice information about softwares. This site gonna help me alot for finding and using many softwares. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us cuphead crack Kindly click on here and visit our website and read more

  VastaaPoista
 54. IPL 2022 starting date is april 2022. This tournament will be played in India or UAE, if the conditions in India are not favorable.
  IPL 2022 opening ceremony will start in the month of april 2022.

  VastaaPoista
 55. Such great and nice information about mac software and MacOS. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us MacOS High Sierra . Kindly click on here and visit our website and read more

  VastaaPoista
 56. https://newcrackkey.com/easeus-video-editor-crack-2022/ is a video editing software package for non-linear editing originally published by Sonic Foundry, then by Sony Creative Software, and now by Magix.

  VastaaPoista
 57. Thanks for the great message! I really enjoyed reading
  you could be a good writer. Evil Alvzis notes blog and testament
  will finally come back later. I want to support
  keep writing well, have a nice weekend!
  avira free antivirus crack
  serif affinity designer crack
  wm capture crack

  VastaaPoista
 58. Hello there, could you tell me which blog platform you're working with?
  I'm thinking about starting my blog soon, but I can't decide between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  I'm curious because your design appears to be unique.
  I'm looking for something different than other blogs.
  P.S. Please accept my apologies for straying from the topic, but I had to inquire!
  razer surround pro crack
  thunderbird portable crack
  rekordbox crack
  time trex time and attendance crack

  VastaaPoista
 59. Get the best Argentina Import Export Data at Import Globals. For more information about our import export services call +919999887320 or visit our website.
  Chile Import Data

  VastaaPoista
 60. I feel that is among the so much vital info
  for me. And I am satisfied studying your article.
  But want to statement on few common issues, The web site taste is wonderful, the articles are really excellent.
  Excellent activity, cheers.
  tweakbit driver updater crack
  solidworks crack

  VastaaPoista
 61. This great article has really peaked my interest.
  No errors were found during the check.
  You can use it. I hope you like it.
  tsmuxer crack
  start menu crack
  apowersoft screen recorder pro crack
  recover keys enterprise crack

  VastaaPoista
 62. Thank you so much for sharing this information with everyone you know.
  you really get what you mean! Noted.
  Also take a look at my website.
  We could come up with an alternative connection diagram among us!
  driver booster pro crack
  anydvd hd crack
  driver booster pro activation key
  anydvd hd crack

  VastaaPoista
 63. CyberLink audio director ultra crack is an attractive and professional software for recording and editing audio files. This program is a powerful tool to edit and record audio files most professionally. CyberLink audio director ultra crack Large and reputable CyberLink products are often among the best editing programs in the form of audio and video software, so download them safely and make sure they meet your small and large audio editing needs. has a visual editing tool that lets you accurately synchronize voice-overs or audio effects to specific video frames. CyberLink audio director ultra crack At the same time, automated dialogue replacement helps you to align post-recorded audio with your video seamlessly. There is no need to export your modified soundtracks and then re-import them into your video project with round-trip editing. CyberLink audio director ultra crack the right sound is essential to create the right atmosphere for any video or movie. Precision audio editing for video. CyberLink audio director ultra crack

  VastaaPoista
 64. I was searching over search engines and found your blog and it really helps thank you very much…
  avg internet security crack software that protects all data you download online and utilizes this data for your work for the development of the websites and this data will be fully secure. avg internet security crack you use the app it will capture all the issues such as hacking and can save the passwords or your other information which is related to your site. avg internet security crack provides a fully strong shelter for all your accounts and all the important data. avg internet security crack you are doing the work of marketing and you have a list of links that you want to share with your trusted employer. If you want these links limited to only them, no one will be able to get these private links. avg internet security crack

  VastaaPoista
 65. And I appreciate your work, I'm a great blogger.
  This article bothered me a lot.
  I will bookmark your site and continue searching for new information.
  faststone image viewer crack
  rhinoceros crack
  iobit malware fighter crack
  adobe after effects crack

  VastaaPoista
 66. On the Internet, I was very happy to find this company.
  Was great to read and I owe you at least one time.
  This piqued my interest a little, and you were kind enough to keep it going.
  Become a fan of a new article on your site
  adobe photoshop lightroom crack
  outbyte pc repair crack key
  purevpn crack
  aida64 extreme engineer crack

  VastaaPoista
 67. Thank you for your dedication.
  to your website and the content you provide.
  It's always refreshing to stumble onto another blog.
  reprinted material that is unnecessary. Great job!
  I've saved your site to my favourites and subscribed to your RSS feeds through Google.
  pazera free audio extractor crack
  goldwave crack
  ashampoo burning studio crack
  abbyy finereader corporate crack
  sketchup pro crack latest version
  camtasia studio crack
  beyond compare crack
  haozip crack

  VastaaPoista

 68. I like your all post. You Have Done really good Work On This Site. Thank you For The Information You provided. It helps Me a lot.
  it Is Very Informative Thanks For Sharing. I have also Paid This sharing. I am ImPressed For With your Post Because This post is very
  is very beneficial for me and provides new knowledge to me. This is a cleverly
  written article. Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it. It Is very Wounder Full Post
  winzip courier crack
  winzip courier crack
  winzip courier crack
  winzip courier crack
  winzip courier crack
  winzip courier crack
  winzip courier crack
  winzip courier crack
  winzip courier crack

  VastaaPoista
 69. Oh, God! Wonderful friend article! Thanks. However, I have problems with your RSS feed.
  I don't understand why I can't join. Does anyone have the same problems with RSS? Who knows the answer, could you answer me? Thanks!!
  connectwise control crack
  windows password recovery tool professional crack
  gsyncing crack
  chromodo crack
  windows 8 1 pro crack
  free netflix downloader crack
  drivermax crack
  eset internet security crack

  VastaaPoista
 70. Woah! This site's template/theme appeals to me much.
  It's straightforward, yet it's effective. Getting the "perfect balance" might be difficult at times.
  between excellent usability and aesthetics, I think you did a fantastic job on this.
  Furthermore, the blog is quite rapid to load.
  I'm using Firefox. Fantastic website!
  cubase pro crack
  vlc media player crack
  topmy notes keeper crack
  hard disk sentinel crack

  VastaaPoista
 71. I really like the colours and concept of your webpage.
  Is this a website that you designed yourself, or did you hire someone else to do it?
  Pls respond, as I'd want to know where you obtained this design for my own blog.
  hard disk sentinel pro crack
  any video converter pro crack
  coreldraw graphics suite 2021 crack
  nettraffic crack
  movavi video editor crack

  VastaaPoista
 72. Let me express myself. I think your site has browser compatibility issues.
  It shows you the location without any problems, but Internet Explorer has some overlapping issues.
  In fact, I just want you to know what happened. Only this is the best blog!
  reimage pc repair crack
  microsoft office 2019 crack
  ulead video studio crack
  nordvpn crack
  serif affinity designer crack

  VastaaPoista
 73. I am very impressed with your post because this post is very beneficial for me and provide a new knowledge to me.
  Thanks for sharing this post is an excellent article. Keep it up. I use the same blogging platform that you have and have.
  it Is Very Informative Thanks For Sharing. I have also Paid This sharing. I am ImPressed For With your Post Because This post is very.
  typing master
  pdf xchange viewer
  pdf xchange pro
  motivewave ultimate edition
  hitfilm express cpy download

  VastaaPoista
 74. Hello, I just discovered your blog on Google and I like it.
  it's quite handy. I'll look at the Brussels sprouts.
  If you continue to do so in the future, I will appreciate it. Many people will benefit from it.
  based on your writing Greetings. Thanks for sharing.
  iobit malware fighter pro crack
  iobit malware fighter pro crack
  iobit malware fighter pro crack
  iobit malware fighter pro crack
  iobit malware fighter pro crack
  iobit malware fighter pro crack
  iobit malware fighter pro crack
  iobit malware fighter pro crack
  iobit malware fighter pro crack

  VastaaPoista
 75. Photography By Aaveen.Net: (Liian) Isot Tissit >>>>> Download Now

  >>>>> Download Full

  Photography By Aaveen.Net: (Liian) Isot Tissit >>>>> Download LINK

  >>>>> Download Now

  Photography By Aaveen.Net: (Liian) Isot Tissit >>>>> Download Full

  >>>>> Download LINK j6

  VastaaPoista

 76. Thank you so much for letting me express my feeling about your post.
  You write every blog post so well. Keep the hard work going and good luck.
  Hope to see such beneficial post ahead to.

  vmix crack 2
  anymp video converter crack 2
  gridinsoft anti crack
  userbenchmark crack 2
  q dir crack
  mediamonkey crack
  dvd cloner crack
  disk drill crack
  plex media server crack
  vmix crack

  VastaaPoista
 77. Hi!
  This is very well written and it's so interesting.
  This is so awesome.
  But you should also see this...
  This site provides free serial/activation codes and license keys.
  Sejda PDF Desktop Crack
  Letasoft Sound Booster Crack
  Balsamiq Mockups Crack

  VastaaPoista
 78. https://crackmypc.com/acronis-backup-advanced-crack/
  You Can Also Get Free Cracked Windows & Mac Software Here. Please visit my website:

  VastaaPoista
 79. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 80. Ajauduin tänne lähinnä emännänkyhmyn takia ja sainkin vastauksen mieltäni askarruttaneeseen kysymykseen, joka liittyy käsien puutumiseen ja kipuun niska-hartiaseudulla. Itellä oireet aika uusia ja etsin jatkuvasti tietoa oireista ja hoidosta. Kiitos sulle, toivottavasti oot saanut apua omaan vaivaas!

  VastaaPoista
 81. Such wonderful and useful information regarding softwares. This website will be of great assistance in locating and utilising numerous software programmes. Please create this type of stuff and keep us informed.
  hitman pro crack download
  epic game launcher download
  matlab crack
  inpixio photo focus pro crack

  VastaaPoista
 82. Soundop Audio Editor Crack assists with bubbling sound to Compact discs by custom holes or affirmation in the wake of bubbling. The gathering framework transforms into a framework that assists more sound altering processes with copy gum as known as placed on properties or many cycles gadgets including managing the designated organization or time grouping or saving to an objective set-up. The gathering framework turns at given workstations or may turn numerous models at the same time. Download Soundop Audio Editor Crack Free Full activated 2023 gives colossal properties laid out at minor pack scope with a thick venture. We could introduce or start turning the product in records or exertion easily by it. We may likewise involve this program same as Program4Pc Sound.
  https://profullkeys.com/soundop-audio-editor-full-crack-download

  VastaaPoista
 83. I am very satisfied of this website.

  VastaaPoista
 84. I like this website. I am very satisfied with it.

  VastaaPoista
 85. i like this website . i am very satisfied with it

  VastaaPoista
 86. Well-written information. Very impressive and to the point
  Have a look at my new blog:Skype License Key Crack 2024

  VastaaPoista