perjantai 4. toukokuuta 2012

Luontoäiti on harrastustani vastaan

Huomenna olisi Siilin Ratsastajien järjestämät seurakoulukilpailut noin tunnin ajomatkan päässä. Kilpailut käydään ulkona ja minulla on vapaapäivä töistä - alkuperäinen suunnitelma oli siis lähteä kuvausbuddyni Anskun kanssa Siilinjärvelle fiilistelemään kauden ekoja ulkokisoja omalla kohdallamme ja laukomaan onnistuneita kouluratsastuskuvia.

Vuosi sitten kevät oli jo paljon pidemmällä, kuin tänä vuonna. Olin kuvannut toukokuun aikana jo useissa kilpailuissa ja ruoho viheriöi - kaikki oli toisin kuin tänä vuonna. Kuvassa on suomenhevosruuna Jymy-Jooseppi (i. Vokker e. Vipakka ei. Viltter), kuva on otettu Siilinjärven seuraestekilpailuista 8.5.2011.

Luontoäiti kuitenkin päätti toisin, sillä alla on kuva mitä Foreca lupaa huomiseksi kuvausilmaksi Kuopion lähistölle (katsottu pe 4.5.2012 klo 11.00). Ei olla vielä sumplittu Anskun kanssa lähdetäänkö vai ei, mutta villi veikkaukseni on että meidät on tehty sokerista että jäämme mielummin kotiin peiton alle, kuin lähdettäisiin räntäsateeseen ja tuuleen hytisemään. 


Noh, ei voi mitään. Jospa ensi viikonloppuna sitten vähän paremmalla menestyksellä, silloin hypätään Sorsasalossa alue-estekilpailut ja minulla on taas lauantai sopivasti töistä vapaana. Mikäli keli on kuitenkin kurja ja vettä tulee vaakatasossa lähden vain tsemppaamaan ystävääni Sallaa ja hänen hevostaan Suloa heidän ensimmäisissä aluekilpailuissa. Kuvaan heidän lisäksi mahdollisimman monta niistä, jotka lähettävät minulle kuvauspyynnön osoitteeseen minttu@aaveen.net. Eli jos epäilet luontoäitiä, mutta haluat kuvia pistähän sähköpostia tulemaan!

Uusia kuvia odottaessa voitte tutustua vanhoihin, jotka löytyvät galleriasta.

7 kommenttia:

 1. Tuutko sitten sunnuntaina siilinjärvelle noita estekisoja kuvaamaan? Hyvää ilmaa näytti olevan =)

  VastaaPoista
 2. Sunnuntaina minulla on töitä klo 7-16, joten taitaa jäädä haaveeksi vain kuvausreissu... :(

  VastaaPoista
 3. Mulla saattais olla susta ja Ventasta Lapinjärven estekisoista pari kuvaa, jos niitä haluat niin laita mulle vaikka sähköpostia : katariina.ryynanen97@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Tuletko kuvaamaan Kiuran kisoja 14.4. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan 14.5. ? :)
   Starttaan itse kilpailuissa mikäli kaikki menee putkeen, joten kuvaamaan en valitettavasti ehdi. Mikäli jostain syystä en osallistu kilpailijana niin sitten kuvaajana. :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista