maanantai 9. heinäkuuta 2012

Los grafittis

Lomailin saksanmaalla pääkaupungissa 3.-8.7.2012, jolloin kuvaushommat oli kesälomallaan. Hetki myöskin ennen lomalle lähtöä jäi sähköpostin lukeminen lomalle, eikä uusia kuvauksia tullut mutta tilauskuvien lähettämiset hoidettiin pois alta. En pahemmin kameraa nostanut laukusta Berliinissäkään, mutta muutamat kuvat grafitteista ja katutaisteesta otin puhelimellani, joita on käytetty tämän postauksen kuvituksena.Juhannuksena passasin Tahkon seuraestekilpailut, joihin minun piti itsekin alunperin osallistua. Vihreillä sivuilla oli kuitenkin kesäkuun puolella melkoista ruodintaa kuvaajille ja yleistä napinaa, jeesustelua ja besserwisseröintiä. Ei siis pahemmin kinostanu kävellä surman suuhun ja julkisen ruodinnan kohteeksi juhannuksena. Nyt kuitenkin uudella innolla kuvaharrastuksen pariin!

Kuvat.fi -palvelu päivittyi jo alkukesästä, mutta kaikkea muutosta vastustavana en suostunut päivittämään kuvasivustoani uuteen ennenkuin tänään. Kaduin samantien virhettäni, mutta muutaman tunnin tutkimisen ja jokaisen galleriasivun läpikäymisen jälkeen sain siitä juuri ja juuri omaa silmääni miellyttävän. Katsokaa tekin päivittynyt galleria tästä.Ensi kerran kuvaillaan 21.-22.7. Kuopiossa, mikäli vuokratammani Venta ei ole kilpailukunnossa, jolloin suuntaamme Maaningalle. Minua harmittaa kovasti että joka vuotiset kilpailut, joissa olen ollut (27.-29.7. kansallinen kenttä, Lapinlahti) jää melkolailla tänä vuonna välistä serkun häiden ja töiden vuoksi. Tämä kuvauskausi on muutenkin ollut mielestäni erittäin veltto osaltani ja jo näin kauden alussa ollaan etsitty motivaatiota, joka yleensä katoaa vasta elo-/syyskuun vaihteessa.


Mitä olette mieltä, pitäisikö minun siirtää sivut
 kokonaan aaveen.net -sivustolta kuvat.fi:hin ?


PS. Photography by aaveen.net löytyy myös facebookista, tsek it out!
PPS. Minulta löytyy myös Instagram kuten jokaiselta true-hipsteriltä, saa seurata jos mieli halajaa. Nimimerkillä mikey3001 löydyn muotitietoisten seasta.

2 kommenttia:

 1. http://aiinon.blogspot.fi/2012/07/haaste.html

  Haastoin sut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta (näin parin kk jälkeen...) pitää ehdottomasti tehdä! :)

   Poista