torstai 20. syyskuuta 2012

Lainakuski kyydissä

Alkuviikosta oli Ventan tehotreenipäivä. Minua ei oikein inspiroinut koulukuvioiden kelluminen kentällä, joten kun ystäväni Linda tuli ratsastamaan Ventan poikaystävän Sulon päätin hyödyntää tilanteen ja ujuttaa Ventun Lindan ratsastettavaksi. Samalla myös ystäväni Ansku tuli kuvaamaan treenejä, joten ehdotin rakennekuvasessioita pellolla, joka Anskulle kävi. 

Minttu ponikuntoon -15kg ! Muualta sitä ei huomaa paitsi housuista.


Ihme kun se ei kaadu nenälleen...
Ventahan ei ole ilman satulaa mikään kedon kaunein kukka ja seisoo etujalat niin rungon alla, että ihme ettei koko hevonen kaadu nenälleen. Kuitenkin kuvissa Venta esiintyy melko kauniina tammana, ennenkaikkea hyväkuntoisena, sopivan solakkana ja hyvässä karvassa! Lihaksikasta ja hyväkuntoista hevosta esittelee aina mielellään, vaikkei se rakenteellisesti kovin kaunis olisikaan. 



tuituiii <3

Kuvauksen jälkeen menin alkuverkkailemaan, mutta onnekseni sain Lindan melko nopean suostuttelun jälkeen Mummon kyytiin. Aluksi Linda vain nauroi Muumille, kuinka se oli leveä, iso, hidas ja jäykkä. Tamma parani kuitenkin kokoajan osaavan kuskin alla ja lopussa oli melkoisen magean näköinen. Sainkin itse vinkkejä: nopeat kädet ja nopeat jalat. Kun kävin keventelemässä loppuravit ihmettelin mitä Linda olikaan saanut aikaan muutamassa minuutissa uljaalle mustalleni positiivisessa mielessä. :)

Alkukeventelyjä

Mammuttia ei huvita




Nyt jo huvittaa

Ja minä en voinut muuta kuin ihmetellä mitä sille tapahtui vieläpä minun silmieni edessä...

Anteeksi Ansku, kun pilasin sinun hienoja kuviasi rajaamalla niistä ratsastajan pään pois. Ja anteeksi lainapilotilleni, kun rajasin pääsi pois. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti