sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ooksä lopettanu?

Vihreillä sivuilla minun epäiltiin jo lopettaneet kuvatouhut, heh. En tiedä pitäisikö nauraa vai ei, kun muutaman viikon hiljaiselon jälkeen luullaan että olen lopettanut kokonaan. Olisikohan parin kuukauden hiljaisuuden jälkeen minun hautajaisten spekulointia...? :)

Mutta iloksenne voin kertoa, että ei, en ole lopettanut tätä touhua. Ajattelin jatkaa vielä pitkään ja hartaasti hevosvalokuvaamista, joka on tosin viime kuukausina hieman jäänyt jäihin. Syitä on useita, yksinään niistä ei mikään muodosta täyttä syytä kuvahommien taukoiluun, mutta yhdessä ne jo kuullostavat pätevämmältä. 

minä ja Venta estetreeneissä 14.8.2012
Olen siis porhaltanut koko kesän pää kolmantena jalkana töissä aamusta iltaan. Vapaa-ajat olen viettänyt tiiviisti ylläpitotammani Ventan ympärillä ja ne harvat vapaapäivät joko löhöillyt kotona tai loppukesänä kilpaillut itse. Toistaiseksi minulla ei ole hevosenhoitajaa kilpailuissa (jos kiinnostaa niin heitä viestiä) joten kuvailutkin ovat olleet melkoisen hankalia toteuttaa. Vapaapäivinä tallilta näpsittyjä kuvia kyllä riittää, mutta niiden käsittely taas.... ei ole niin nopeaa. :) Myöskin kuvanmuokkausohjelmani vetelee ns. viimeisiään sillä se kaataa koneen jatkuvasti. Viimeiset kaksi työttömän viikkoani ovat menneet suunnitellessa ja toteuttaessa Ventan kotitallin muuttoa, joka saatiin tänä viikonloppona päätökseen. Ja huomenna palaan myöskin itse takaisin sorvin ääreen.


Yritän myöskin kovasti keksiä kirjoitettavaa tähän blogiin, kun kuvausreissut ovat minimissään. Joten minkälaisia erikoispostauksia / väliaikapostauksia te haluaisitte

Mutta nyt lähtee Tahkon kuvien käsittely käyntiin!

3 kommenttia:

 1. Haha, ihmiset ihan huolissaan :D

  Tee joku videopostaus sun ja Ventan päivästä ! :) Tai jostain kisareissusta ;) Ja sit semmonen kehitys + tulevaisuuden suunnitelmat Ventan kanssa -postaus ois kans mielenkiintonen :)

  Pakko viel sanoo et teen kyl aina jotai kuolemaa ku tuun tänne blogiin, kaikki sun kuvat vaan on niin äly hienoja... !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista, pitää pistää ehdottomasti korvan taakse ja rueta ideoimaan :)

   Ja kiitos kaunis, tosin minusta tuntuu että sinun blogisi kuvat ovat niin kauniita että minun ottamani kuvat kalpenevat niiden rinnalla.

   Poista
 2. Olisi kiva lukea jotain tekstiä historiastasi kuvien kanssa.. Eli siis elämän tärkeimpiä hetkiä, näin minusta tuli heppatyttö tai jotain muuta vastaavaa :)
  Tai vaikka esittelykierros kotikaupungista kuvilla varustetttuna tietenkin :)

  Innokkaasti minkälaisia postauksia tahansa odotellen yksi anonyymeistä lukijoistasi

  VastaaPoista