lauantai 9. maaliskuuta 2013

Uusi ilme!


Mitäs uutta blogista löytyykään? (kiitos Mia tuhannesti!)

Tulevaisuudessa aaveen.net -sivusto tulee kuolemaan hiljalleen pois tai ainakin supistumaan huomattavasti. Syynä on photobuckettiin ladattujen kuvien epäkäytännöllisyys (eivät avaudu enää yksittäisinä kuvina näkyville) ja monen päällekkäisen palvelun maksullisuus. Mutta koska teen tätä osittain itselleni ja osittain teille, haluan kuulla teidän mielipiteenne muutamasta vaihtoehdosta.

1. Osoite aaveen.net tuo tähän blogiin, jonka kautta pääsee kuvat.fi -galleriaan. Blogiin siis tulisivat emosivustolta infot, yhteystiedot jne. Tämä myös ajaisi blogia huomattavasti asiallisempaan suuntaan.
2. aaveen.net emosivusto on olemassa, mutta kaikki kuvat siirtyvät kuvat.fi -galleriaan. Blogi jatkaisi entiseen tapaansa kuvaajan (treeni)päiväkirjana.
3. aaveen.net osoite veisi kuvat.fi -palveluun omalle sivulleni, jossa olisi kaikki kuvat ja teksti. Blogin näkyvyys olisi pienempi, sekä infot olisivat vaikeammin löydettävissä.

Mietteitä, ideoita, ehdotuksia?

Ps. tässä kuussa kisataan taas kuvien parissa!

12 kommenttia:

 1. Vaihtoehto 2 kuulostaa parhaimmalta!

  VastaaPoista
 2. Mikä on bannerin varsan selässä oleva vaalea möykky? Siivetkö :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taitaa olla viereisen kimon hevosen häntä (:

   Poista
 3. kakkonen kuulostaa parhaalta vaihtoehdolta :) aaveen.nettiinhän riittää hyvin yksi nätti infosivu jossa vain on linkit kaikkialle olennaisiin paikkoihin.

  VastaaPoista
 4. Vaihtoehto 2 :) Ihana banneri!

  VastaaPoista
 5. kakkosvaihtoehto kuulostaa parhaimmalta :)

  VastaaPoista