sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Iloinen poni pellolla

Houkuttelin ja maanittelin isäni kuvaamaan tämän päivän treenejä oman tammani Ventan kanssa. Täytyy olla isistä ylpeä, siitä on tullut hyvä ponipoika ja ponikuvaaja vuodessa! Tarkoituksena oli laukata muutama kierros pellolla, jotta saisin mukavia talvikuvia koosteilla olevaan seinäprojektiini. Isi onneksi sai muutaman kierroksen aikana otettua juuri sellaisia kuvia, kuin tahdoinkin.

Harmi vaan, ettei minun oma asukokonaisuuden valinta osunut yhtä nappiin. Poniemon talvilyyssini on täksi talveksi hankittu Kingslandin ydintalvea kestävä tallitakkini ja vaikka tiedostan näyttäväni erehdyttävästi Eric Cartmanilta South Parkista, ajattelin ettei lopputulos olisi niin paha. No, kun siihen yhdistää ameebamaisen ryhtini ja taipumukseni tuijottaa tiukasti suitsien niskahihnaa lopputulos oli melko selkeä. Tiukka etukeno paljastaa uhkaavan suuren kaksoisleukani ja takki tuo minulle lisäkiloja ainakin kolme sataa. Olen melkoinen Jabba the Hut selässä ja Ventan notkoselkä senkus notkistuu joka kerta kun kyytiin kipuan... :)

Mitä mieltä olette kuvista?


vaikkei askelvaihe ole parhaimmillaan tässä kuvassa niin tämä on niin huippu! 
voisin olla tuolla kyydissä McModel 2014... 10 kommenttia:

 1. hei ethän sä tuolla selässä pahalta näytä! :0 hienoja kuvia isäsi ottanu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Jos sitä olisin rantakunnossa v. 2017 :D

   Poista
 2. Hahah, naurahdin ääneen tuolle Cartman -vertaukselle :D. Hauskoja kuvia, etenkin kun lumi pöllyää niin nätisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkutalvi on parasta aikaa kuvaukselle <3 kuukausi eteenpäin ja pellolla on niin paljon lunta, ettei sinne juuri ole asiaa tuolla lyhyt jalkaisella mopedilla.

   Poista
 3. Ihanasti sävysävyyn ;) Kiva kun taas postailet!

  VastaaPoista
 4. Ihania ja hyvin onnistuneita kuvia. Tänään olikin tosi ihana ilma. Hitsi että harmitti itteeni kun ei ollu ketään kuvaamassa kun mä kävin kans pellolla ratsastamassa. Iltapäivästä taivaski punertui kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot monena päivänä tullu tallintiellä mua vastaan. Harmi kun ei olla yhdessä päästy treeneihin, mutta josko se sinunkin ponipoika ois houkuteltavissa kuvaamaan. :)

   Poista
 5. Saako udella mistä teidän iiiihanat jalustimet on ostettu? Tosi onnistuneita kuvia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Jalustimet on Jin Stirrupit ja ostin ne HIHS'tä tänä vuonna. Myyjää en kuollaksenikaan muista, mutta saman valmistajan jalustimia löytyy runsaasti eri kauppiailta ihanissa väreissä. :)

   Poista