lauantai 23. toukokuuta 2015

Blogi täyttää tänään vuosia


Tasan neljä vuotta sitten, 23. päivä toukokuuta vuonna 2011 pyörittelin ideaa mielessäni. Olin blogannut jo aiemmin kirjoittaessani Rakkauslada -blogiani. Autokoulun käymisen lisäksi teksteihin oli alkanut hiipiä enemmän poni- kuin pirssikuvia. Kirjoituksia kilpailuista, pohdintaa hevosista. Päätin kuitenkin, että Photography by aaveen.net -blogi olisi kuvauspäiväkirja. Poimintoja parhaista kuvista, julkaisupaikkana muille kuin ponikuville. Strictly business. Toisin kävi, kun myöhemmin halusin kertoa jonkin verran Venta-tammastani.

Tässä ollaan neljä vuotta myöhemmin. Enemmän kerrotaan poneista, kuin ponikuvauksesta, mutta yritetään vielä aina välistä palata alkujuurille. Blogin nimi Photography by aaveen.net on enää jäänne menneestä, mutta jäänyt roikkumaan mukaan. Silti valokuvat ovat tärkein osa tätä blogia. 

En osaa sanoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan blogille. Menneisyydessä on ollut useiden kuukausien mittaisia päivitystaukoja, kun kirjoittaminen ei ole innostanut. Ootuksen ostettuani minulle taisi tulla puheripuli, kun "on niin kiva heppa". Ventan kanssa arki oli välistä aika hankalaa, eikä siitä tehnyt mieli kirjoittaa mitään. Tarkoitus on kirjoittaa niin kauan, kuin ideasaavissa riittää kerrottavaa - onneksi on elämää ihmettelevä ruuna, jonka kanssa aika ei käy tylsäksi. 

Oletko sinä käynyt lukemassa vanhoja postauksia blogin alkuajoilta?

8 kommenttia:

 1. Mikä merkki noi Ootuksen suojat on? :)

  VastaaPoista
 2. Olen seuraillut blogiasi suurinpiirtein alusta asti:) alkuun hienojen kuvien vuoksi,tuli seurailtua näkyykö kisakuvissa tuttuja hevosia.myöhemmin kiinnostuin ventaa koskevista kirjoituksista,ja sillä tiellä tässä kait vieläkin ollaan,tosin hevonen on vaan välissä vaihtunut.yhätikin pidän kovasti kuvistasi ja humoristisesta tavastasi kirjoittaa asioista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet pysynyt matkassa alusta asti! :)

   Poista
 3. Kiinnostuin blogista vasta Ootuksen myötä koska torinhevoset kiinnostaa. Sinun blogi on hyvä, kiinnostava ja hienoilla kuvilla varustettu :) Osaat kirjoittaa hienosti ja kiinnostavasti ja blogiasi on ilo seurata. Kaikkea hyvää teille! :)

  VastaaPoista
 4. Vasta vähän aikaa sitten selailin noita sun vanhempia postauksia. Oli kiva lukea tällee jälkeenpäin noista ajoista kun Ventan kanssa tulit samalle tallille ja käytiin "vaelluksella" heppojen kaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha, hurjilla vaelluksilla. :D pitäisi varmaan itsekin lukea ihan ajatuksella vanhoja tekstejä läpi. Muistaisi ehkä jo unohdettuja asioita.

   Poista