sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kevään karkeloita

Eilen juhlittiin koulunsa päättäneitä ja ennenkaikkea uusia ylioppiloita. Onnea kaikille lakitetuille ja koulu-urakkansa päättäneille! Jos valmistujaiskuvat on vielä ottamatta niin kurkkaappa muutama kuvavinkki Kuvausohjeita V: valmistujaiskuvat -postauksesta.

Keväällä on skabailtu lähialueilla ilahduttavan runsaasti ja olen käynyt miltei jokaiset karkelot kuvaamassa. Kaikki ovat osuneet estekilpailuiksi, eikä tänä vuonna ole kuvattu vielä yksiäkään (!!) koulukilpailuita. Ehkä se johtuu siitä, että oma kilpailulajini on tällä kaudella kouluratsastus ja jätän estehommat suosiolla rohkeammille. Oman startin ja kilpailukuvauksen yhdistäminen on hankalaa, ellei jopa mahdotonta, sillä olemme liikenteessä Ootuksen kanssa miltein aina ilman päiväkarsinaa - groomina ovat milloin äitimuori tai Ponipoika-Tomi. 


Ensimmäisenä käytiin 11.5. maanantaina Kiuruvedellä I-tason estekilpailuissa. Kesän ensimmäiset auringonsäteet saivat kuviinsa aivan omanlaisensa vivahduksen. Hingunniemessä on ihana tausta tietystä kulmasta ja kuvaajia (eli minua ja Anskua) hemmoteltiin, kun kaikki esteet olivat sijoitettuna niin, että tätä taustaa pääsi hyvin hyödyntämään. Kaikki Kiuruveden kuvat ovat täällä.


 


 


Toiset pienet skabat olivat Lapinlahdella, Nerkoon ratsastuskoulussa, maanantaina 25.5. Nerkoo on kilpailupaikkana kotoisan pieni ja tallilla on ihan älyttömän kiva tiimihenki ratsastajien kesken. Tausta valitettavasti jää usein melko sekavaksi Nerkoolla, mutta sain kilpailunjärjestäjältä luvan kuvata tallin seinustalta, kentän pitkältä sivulta. Paikkavalinta toi minulle muutaman todella kivan esteen rauhallisella taustalla kamerani eteen. Puheltiinkin jo alustavasti, että ensi kerran estekilpailuissa järkätään minulle ja Ootukselle jokin sopiva korkeus (eli puomi tahi ristikkoluokka), jotta saadaan Keltaisellekin estevarmuutta vieraista paikoista. Kaikki Lapinlahden kuvat ovat täällä.

Kuvia haluavat: kaikki kuvakyselyt sähköpostiin minttu(at)aaveen.net asianmukaisesti otsikoiden. Tsekkaa kuitenkin info ja tilausohjeet ensin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti