lauantai 16. toukokuuta 2015

Kauden ensimmäinen lähestyy


Ostin kuluneella viikolla itselleni elämäni ensimmäisen hiusdonitsin. Tai siis hiusvalkin, kunpi nyt se kansankielinen nimi onkaan. Ostin myös Ootukselle ikiomat kankisuitset, mutta kuolaimet ovat vielä matkalla. Viimeiset illat olen treenannut kieli poskella tulevia kuvioita ruunan kanssa. Tästä voidaan päätellä, että huomenna ollaan meidän tämän kauden ensimmäisessä startissa, Kuopiossa. Luokkana on Lasten esiohjelma B, mikä on minulle täysin uusi koetus. 


Keltaisen kanssa meidän piti lähteä torstaina naapuripitäjään hakemaan arvostelupaperit I-tason koulukilpailuista, mutta kun kaatosade pilasi kentänpohjan, siirtyivät kilpailut halliin. Ohjelma vaihtui pitkästä radasta lyhyeen, joka oli niin erilainen sunnuntain starttia ajatellen, että päätin jättää välistä. Mielummin yksi hyvä rata, kuin kaksi huonoa. Kenraaliharjoituksena samankaltainen ohjelma olisi ollut sopiva viikko-ohjelmaamme.

Täytyy myöntää, että kylläpä jännittää. Varusteet on kiillotettu ojennukseensa, ruunan hulmuharjaa on suittu kuosiin ja huomista aikataulua on varmisteltu. Tämä on elämäni ensimmäinen II-tason startti, joten en tiedä yhtään mitä odottaa. Lähdetään hakemaan siistiä ja tasaista rataa, sekä rentoa hevosta. Prosentteja jos saadaan yli 56% niin voin olla täysin tyytyväinen. Pitää muistaa, että vasta muutamaa viikkoa sitten pelkäsin ratsastaessa nostaa laukkaa tai teettää tehtäviä Ootuksella.

Ruunaa on nyt skoupattu koitokseen ja itsellä soi korvissa Eye of a Tiger. Wish me luck!
Tämän postauksen kuvat on ottanut Ansku Kauppinen / ak.galleria.fi

8 kommenttia: