keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Lottovoitto!


suomenhevosori Einomies
Nikon D50 + Sigma 70-300mm/f4-5.6

JesjesjesjesJES!!! Oon pitkästä aikaa iloinen. Miten minut saadaan iloiseksi? Yhtälöllä: Suomenhevos- ja lämminveriorien kantakirjaustilaisuus + valokuvaus + muuttunut ajankohta = En ole ylioppilaskokeessa sinä päivänä, joten pääsen kuvaamaan!

Kyseinen tapahtuma on ollut joka vuotinen perinteeni jo viiden vuoden ajan, joten olisi ollut sääli rikkoa kaava jonkin niinkin vähäpätöisen syyn vuoksi, kuin ylioppilaskokeiden. Nyt kuitenkin pääsen kuvaamaan, joten riemu on katossa asti.

Toki matkassa on muuttujia mukana, sillä olenpa useampana vuonna seisonut -15 asteen pakkasessa tai vastaavasti +2 asteen sateessa. Viime vuosina myöskin kuvauspaikka on hieman muuttunut, mutta ainakin (ratsu)suomenhevoset pitää käydä omin silmin katsomassa ja kuvaamassa.Vasemmalla suomenhevosori Veeran Taaveri
Nikon D50 + Sigma 70-300mm/f4-5.6


Oikealla lämminveriori Sherman
Nikon D90 + Sigma 70-200mm/f2.8

5 kommenttia:

 1. Upea kuva Einomiehestä! Mä googlettelin, että kuvasit vuonna -07 myös Einomiehen velipoikaa Vilkkirillaa, meidän varsan isää. Pitää laitella kuvatilausta sähköpostilla jossakin vaiheessa tässä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pistä ihmeessä sähköpostia. Vuosi 2007 olikin tuo +2 astetta ja vesisadetta, joka ikävä kyllä näkyy ainakin minun kuvissani... :(

   Poista
 2. Missä päin tuo kantakirjaustilaisuus on? Kiinnostais kovin itekki päästä kuvailee.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippoksen sivuilta löytää tarkemmat tiedot tilaisuutta koskien. :)

   Poista