perjantai 27. tammikuuta 2012

Vastapainoa HUPS -kuville

Sain taannoin toiminnastani aikaan vihaisen keskustelun hevosihmisten vihreillä sivuilla. On vastuutonta ja täysin törkeää julkaista epäonnistumiskuvia ratsukoista. Seurasin aluksi keskustelua vierestä, kunnes kommentoin: "Olisitko ystävällinen ja laittaisit minulle sähköpostiini / kuvaan kommentilla, minkä kuvista tahdot poistettavan niin poistan sen näkyviltä." En koskaan saanut viestilleni vastausta.

Onhan se toki epäreilua, että ihmiset internetin äärellä saavat nauraa juuri sinulle, jos olet epäonnistunut suorituksessani ja olen sen ikuistanut ja jakanut. Olen monesti miettinyt onko toiminnassani järkeä, sillä se pahoittaa ihmisten mieliä mutta samalla silti moni on halukas tilaamaan omia kuviaan, missä asiat eivät menneet ihan putkeen. Niin tilaisin minäkin, jos minulla olisi sellaisia kuvia...

Joten tässä teille 200 lukijan erikoispostauksena: Hups -kuvia allekirjoittaneesta. Kuviin tai kuvien alle on merkitty kuvan ottaja.:--)

12 kommenttia:

 1. mun mielestä ei kyllä ole mitään pahaa jos julkaisee näitä hups kuvia kun sehän kuuluu tähän lajiin vaikka jotkut ottavat liian tosisaan kaiken. Aika usein jos saan kisoissa jotain tilannekuvia oli ne sitten tippumisia tms niin niitä kysellään heti ekana että oisko niitä :D ja ne varsinkin halutaan julkaista tyyliin fb:ssä ja omissa blogeissa.

  VastaaPoista
 2. Huvittavaa kieltämättä, että näitä Hups-kuvia paheksutaan usein tällä ah niin ihanalla vihreällä sivustolla, mutta kuitenkin kisojen jälkeen todella monet ratsastajat käyvät kysymässä eri kuvaajilta että löytyisikö heistäkin mahdollisesti Hups-kuvia.

  VastaaPoista
 3. Mua ei ainakaan yhtään haittaa jos joku laittaa minusta hups-kuvia johonkin, hauskahan niille on nauraa! Mut tosiaan nuo ilmeet on kyllä parhaita :DD Olitko sä viimekesänä Lady Meetingissä? Harmi kun itse en päässyt kuvailemaan sillon, vaikka lähellä asunkin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistuin Lady Meetingiin, ensimmäiseen ja helpoimpaan luokkaan. Lisää kisoista on vanhassa postauksessani, joka löytyy tämän linkin takaa: http://aaveennet.blogspot.com/2011/07/kuvaaja-kuvattavana.html

   Poista
 4. Ahahahahhahaaha, perjantai illan paras! NIIIIIN HYVIÄ! Nauran näille varmaan viä huomennaki :D

  Ja pyh, kuvathan olis melko tylsiä jos ei yhtäkää ihime ilime tai asento kuvaa oo! Jotta jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 5. ihan parhaita nuo kuvat :DD

  http://heppatyttoheli.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Itsekkin jossain vaiheessa seurailin tuota kärvistyvää keskutelua.. Ei epäonnistumiskuvissa ole mielestäni mitään pahaa, ei aina voi onnistua, varsinkaan tässä lajissa. Jos häiritsee siitä pitäis osata ottaa yhteyttä kuvaajaan.
  Tuo ilme -kooste oli aika huikee, ratsastus on mahtavien ilmeiden laji ;)

  VastaaPoista
 7. Haha ihania noi kuvat! :D Tykkään muutenkin paljon sun blogista ja aloin lukijaksi. Odotan innolla seuraavia postauksia ja kuvia ;)


  Käy toki vilkaisemassa mun blogia, kommentoi ja mikäli tykkäät ala lukijaksi ;)
  www.mari-lockofmylife.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. heh,ihanan hulvattomia kuvia :D :D nehän on siel ht netissä tunnetusti aika täydellisiä niin sehän ei sovi että kukaan näkee heidän epäonnistuneeen kertaakaan ;) musta ei ikinä saakkaan kuin epä onnistuneita otoksia mut julkaisen ne silti,eipä mul muuten mitään näytettävää oiskaaan ... heh.. ja lisäksi kun kamera on mäsä niin mun tuurilla niistä ei muutenkaan saa selvää :)
  tietääkseni kisoissa tai tapahtumissa ei ole kuvaamiskieltoa joten en ymmärrä miksi sun pitäs kenenkään mieliksi poistaa kuvia?jatka samaan malliin,hups kuvat on parraita!

  VastaaPoista
 9. Täytyy kyllä sanoa, että sulla on mahtava ilmekokoelma kuvissasi :)

  VastaaPoista