torstai 12. tammikuuta 2012

Mistä te haluatte lukea?Yllätyin positiivisesti kun katsoin lukijamäärää, teitä on jo ihan valtavasti! ISO KIITOS KAIKILLE. Koska haluan olla mukava, reilu ja kiva kaikille sekä ottaa lukijat huomioon, annan teille vapauden päättää mistä te haluatte lukea, kun maaginen 200 lukijanraja menee rikki. Se voi liittyä hevosiin, valokuvaukseen, voin yrittää räpeltää videota, ottaa teidän määrittelemän haasteen vastaan... You name it.

Pahoittelen muuten kelvotonta kuvaa postauksessa, minun pitäisi olla miettimässä himmeästi ruotsin vanhoja ylioppilastehtäviä, mutta nyt ei vaan koulujutut inspiroi. Kysymyspostauksen vastaukset tulevat viikonlopun aikana, sain niin paljon kysymyksiä (kiitos niistäkin), että en aivan yhdessä illassa saanut aikaan järkeviä vastauksia kaikkiin. :)

6 kommenttia:

 1. Hevosista ja kuvaamisesta!

  Olisi kiva nährä enemmän kuvia ja vähä asiaa niistä kuvista ! --> Olisi kiva tietää kuvattavasta kohteesta enemmän.

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva, jos esittelisit millä asetuksilla kuvaat hevosia, mikä kamera sul on ja nii ees päin... :)

  VastaaPoista
 3. Mä toivoisin kovasti sun heppailu jutuista postauksia! Jos ratsastus on mennyt hyvin tai sitten vastaavasti vaikka huonomminkin :)

  VastaaPoista
 4. Videopostaus: kisoissa kuvaajana

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti videopostaus, aiheet:
  - Kerrot kuvaamisesta eripaikoissa, esim tilauskuvaukset jne.
  - Viikon ajalta joka päivä suosikkijuttu
  - Lempitavaratpostaus

  VastaaPoista
 6. ois kiva joku postaus, missä vähä kertoisit, mitä asetuksii kâytät missäki tilanteissa, esim. sillon ku pitää ottaa kuvii maneesisssa ilman salamaa yms. ja ps. tää blogi on ihana <3 oot tosi taitava kuvaaja :)

  VastaaPoista