maanantai 8. lokakuuta 2012

8.10. KiuRa seurakoulu

Päästiin kuin päästiinkin Kiuruvedelle! Mulla oli ensin ongelmia hoitajan löytymiseen (kiitos Mari, kun pelastit minut!) ja sen jälkeen ongelmia kopin sähköjen kanssa, sillä jossain sähköjohdoissa on oikosulku, joka polttaa ensin kopin valot ja sen jälkeen auton sulakkeen. Sain kuitenkin lainaan irtovalosarjan (kiitos heppojen hoitotäti, jos tätä luet!), joten reissuun lähteminen onnistuisi!

edustustakki
"moe, mä oon venta! kuka sä oot?"

Verryttelyssä Venta huuteli melko paljon muille, mutta kun kukaan ei vastannut rauhouttui se aina töihin. Verryttelyaika oli tällä kertaa ihanteellinen, eikä heppa hyytynyt radalle, vaikka pää nousikin taas kuin nostokurki ylös. Asialle en muuta voi, paitsi pitäisi vaan opetella ratsastamaan niin hyvin että peräänanto säilyisi myöskin suoralla. Onneksi viikonloppuna on valmennuksia peräti kolme kertaa, joten luulisi meidän saavan taas uusia vinkkejä. 

Radalla tuli yksi rikko, sekä itselläni oli pari kertaa huono reitti. Muoto oli kuitenkin epätasainen, joka rokotti paljon meidän pisteitä vaikka hyviä pätkiäkin löytyi. Lopputulos on vielä minulle hieman kyseenalainen, mutta hyväksyttyä tulosta ei saatu. Lopullinen prosenttimäärä oli 49,jotainjotainjotan%. Monia voisi harmittaa, mutta itseäni ei niinkään, sillä nämä olivat meidän ensimmäiset koulukilpailut kotiseuran ulkopuolella ja lähdin vain harjoittelemaan sekä hakemaan kokemusta itselleni ja hevoselle. Eikä aina voi voittaa.

Minulla on vielä paljon työtä tehtävänä, jotta ensi kaudella voisin startata alue helppoa B:tä, mutta missään nimessä mahdottomuus se ei ole. Minun pitäisi vaan päästä mukavuudenhaluisesta tuntiratsastaja modestani pois ja ihan oikeasti ratsastaa! Niin paljon ja kauan, että tuntuu että kuolen ja niin että läskini itkevät hikeä.

Venta olisi kovin mielellään liannut pyhähousuni

Ventu oli silminnähden tyytyväinen, kun se kotona sai päästä oman poikaystävän luo, omaan pikku yksiöönsä uuden talliloimen kanssa. Se on hassu eläin, sillä on estehevosen sielu, mutta kouluhevosen ulkoinen olemus. Raukka ei taida ihan aina olla tietoinen siitä sitä ei todellakaan ole luotu isoille radoille, vaan valkeitten aitojen sisään. Mutta parhaiten Venta täyttää tehtävänsä minun ystävänäni ja päivieni ilona.

Pahoittelen suorituskuvien heikkoa laatua, sillä ne ovat kaapattu videolta.

4 kommenttia:

 1. Ihana yhteiskuva tuo viimenen! :) Aina ei voi voittaa ja ens kerralla sitten paremmin! Ps. Se on KiuRa. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs onkin, kirjoitan sen aina väärin (tulee KuoR:ista) niin en koskaan muista lisätä sitä puuttuvaa aata sinne. Nyt kuitenkin korjattu! :)

   Poista
 2. Tunnustus mun blogissa käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista